Seriali dramatic me I ndjekur ne SHBA, fitues I dhjetera cmimeve. Pese protagoniste, me nje objektiv te vetem: te behen mjeket me te mire te vendit, eshte ky qellimi i Meredith Grey, dhe i stafit te saj.

Transmetimet në kanale:

STAR Life  

Episodi vijues:

2.5.24
22:00
Anatomia e Greit 20, Ep. 1
3.5.24
13:15
Anatomia e Greit 20, Ep. 1
5.5.24
17:05
Anatomia e Greit 20, Ep. 1
9.5.24
22:00
Anatomia e Greit 20, Ep. 2
10.5.24
13:15
Anatomia e Greit 20, Ep. 2
12.5.24
17:05
Anatomia e Greit 20, Ep. 2
16.5.24
22:00
Anatomia e Greit 20, Ep. 3
17.5.24
12:55
Anatomia e Greit 20, Ep. 3
19.5.24
01:50
Anatomia e Greit 8, Ep. 1
19.5.24
02:40
Anatomia e Greit 8, Ep. 2
19.5.24
07:35
Anatomia e Greit 8, Ep. 1
19.5.24
08:30
Anatomia e Greit 8, Ep. 2
19.5.24
17:05
Anatomia e Greit 20, Ep. 3
20.5.24
01:15
Anatomia e Greit 8, Ep. 3
20.5.24
02:10
Anatomia e Greit 8, Ep. 4
20.5.24
03:00
Anatomia e Greit 8, Ep. 5
e enjte, 23 maj 2024
22:00
Anatomia e Greit 20, Ep. 4
e premte, 24 maj 2024
12:55
Anatomia e Greit 20, Ep. 4
e shtunë, 25 maj 2024
06:45
Anatomia e Greit 8, Ep. 3
e shtunë, 25 maj 2024
07:35
Anatomia e Greit 8, Ep. 4
e shtunë, 25 maj 2024
08:30
Anatomia e Greit 8, Ep. 5
e diel, 26 maj 2024
00:50
Anatomia e Greit 8, Ep. 6
e diel, 26 maj 2024
01:45
Anatomia e Greit 8, Ep. 7
e diel, 26 maj 2024
02:35
Anatomia e Greit 8, Ep. 8
e diel, 26 maj 2024
06:45
Anatomia e Greit 8, Ep. 6
e diel, 26 maj 2024
07:35
Anatomia e Greit 8, Ep. 7
e diel, 26 maj 2024
08:30
Anatomia e Greit 8, Ep. 8
e diel, 26 maj 2024
17:05
Anatomia e Greit 20, Ep. 4
e hënë, 27 maj 2024
01:25
Anatomia e Greit 8, Ep. 9
e hënë, 27 maj 2024
02:20
Anatomia e Greit 8, Ep. 10
e hënë, 27 maj 2024
03:10
Anatomia e Greit 8, Ep. 11
e enjte, 30 maj 2024
22:00
Anatomia e Greit 20, Ep. 5
e premte, 31 maj 2024
12:55
Anatomia e Greit 20, Ep. 5

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.