Fitues i shumë çmimeve Emmy dhe Golden Globe. Vendosur në një lagje periferike, ngjarjet zhvillohen rreth jetës së një grupi grash të para përmes syve të mikeshës së tyre dhe fqinjës që vrau veten.

Transmetimet në kanale:

FOX Life  

Ishte në kanal:

RAI 2  RTL2  RTL  PRO 7  RAI 3  

Episodi vijues:

Sot
17:05
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 2
Sot
18:00
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 3
Sot
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 2
Sot
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 3
e hënë
17:00
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 4
e hënë
17:55
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 5
e martë
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 4
e martë
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 5
e martë
17:00
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 6
e martë
17:55
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 7
e mërkurë
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 6
e mërkurë
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 7
1.2.23
17:05
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 8
1.2.23
18:00
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 9
2.2.23
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 8
2.2.23
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 9
2.2.23
17:05
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 10
2.2.23
18:00
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 11
3.2.23
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 10
3.2.23
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 11
3.2.23
17:05
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 12
3.2.23
18:00
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 13
4.2.23
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 12
4.2.23
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 13
6.2.23
17:05
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 14
6.2.23
18:00
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 15
7.2.23
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 14
7.2.23
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 15
7.2.23
17:05
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 16
7.2.23
18:00
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 17
8.2.23
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 16
8.2.23
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 17
8.2.23
17:05
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 18
8.2.23
18:00
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 19
9.2.23
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 18
9.2.23
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 19
9.2.23
17:05
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 20
9.2.23
18:00
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 21
10.2.23
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 20
10.2.23
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 21
10.2.23
17:05
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 22
10.2.23
18:00
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 23
11.2.23
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 22
11.2.23
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 23
13.2.23
17:05
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 24
13.2.23
18:00
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 1
14.2.23
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 5, Ep. 24
14.2.23
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 1
14.2.23
17:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 2
14.2.23
18:00
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 3
15.2.23
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 2
15.2.23
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 3
15.2.23
17:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 4
15.2.23
18:00
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 5
16.2.23
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 4
16.2.23
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 5
16.2.23
17:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 6
16.2.23
18:00
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 7
17.2.23
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 6
17.2.23
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 7
17.2.23
17:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 8
17.2.23
18:00
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 9
18.2.23
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 8
18.2.23
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 9
20.2.23
17:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 10
20.2.23
18:00
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 11
21.2.23
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 10
21.2.23
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 11
21.2.23
17:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 12
21.2.23
18:00
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 13
22.2.23
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 12
22.2.23
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 13
22.2.23
17:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 14
22.2.23
18:00
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 15
23.2.23
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 14
23.2.23
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 15
23.2.23
17:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 16
23.2.23
18:00
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 17
24.2.23
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 16
24.2.23
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 17
24.2.23
17:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 18
24.2.23
18:00
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 19
25.2.23
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 18
25.2.23
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 19
25.2.23
22:00
Shtëpiake të dëshpëruara 1, Ep. 1
25.2.23
22:55
Shtëpiake të dëshpëruara 1, Ep. 2
26.2.23
10:15
Shtëpiake të dëshpëruara 1, Ep. 1
26.2.23
11:10
Shtëpiake të dëshpëruara 1, Ep. 2
26.2.23
22:15
Shtëpiake të dëshpëruara 1, Ep. 3
26.2.23
23:10
Shtëpiake të dëshpëruara 1, Ep. 4
27.2.23
17:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 20
27.2.23
18:00
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 21
28.2.23
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 20
28.2.23
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 21
e martë, 28 shkurt 2023
17:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 22
e martë, 28 shkurt 2023
18:00
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 23
e mërkurë, 1 mars 2023
03:15
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 22
e mërkurë, 1 mars 2023
04:05
Shtëpiake të dëshpëruara 6, Ep. 23
REKOMANDIMET
 • Një Milion Gjëra Të Vogla (2018)

  image
  Një grup miqsh motivohen për të jetuar një jetë më të plotë pas vdekjes së papritur të një shoku të ngushtë.
 • Kestëll (2009)

  image
  Serial kandidat për 4 çmime Emmy dhe fitues i 18 çmimeve të tjera televizive! Pasi një vrasës serial përdor si frymëzim romanet mister të shkrimtarit Riçard...
 • Bones (2005)

  image
  Kur FBI-ja dështon në gjetjen e vrasësit, çështjen duhet ta marrin në dorë ekspertet. Doktor Temperans Brenan ka një dhunti të veçantë, një skuader unike dhe një...
 • Sex and the City (1998)

  image
  A sensuous and ironic sitcom about four young, desirable, virtually inseparable New York bachelor girls who lead and confide in each-other their ever changing and...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.