Година је 1986. и њихов се свијет распада.
Серија Деутсцхланд 86, аутора Анне Wингер и Јöрга Wингера, наставља причу о Мартину Рауцху, његовој тети Ленори и њиховим колегама из источноњемачке обавјештајне службе ХВА три година послије догаѓаја у серији Њемачка '83.
Источна Њемачка је банкротирала, перестројка је стварност, тероризам је преплавио Еуропу, сида све више узима маха, а борба против апартхеида не сустаје. Након што их је Москва напустила, водству Источне Њемачке новац очајнички треба па своје тајне агенте шаљу у експеримент с глобалним капитализмом како би спасили социјалистички брод да не потоне.
Након што су га протјерали у Африку због гријехова из 1983., Мартина Рауцха сада шаљу натраг на терен. Мутни послови и опасни задатак воде га од Јужноафричке Републике, преко Анголе, Либије, Париза и Западног Берлина натраг у Источни Берлин гдје се мора суочити с немогуќом одлуком.

Беше на каналите:

Nova S  Jolly HD  HTV3  

Препораки
  • Вавилон Берлин (2017)

    image
    Берлин во лудите 1920-ти е метропола за талентираните и амбициозните. Но, зад блескавата површина, осиромашените маси се стремат кон подобар живот. Тоа е време на...
  • 911 (2018)

    image
    Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
  • Станица 19 (2018)

    image
    Радња серије се врти око групе ватрогасаца из Сијетла који сваки дан ризикују своје животом током дужности и ван ње. Ово је спин-офф серије Греy'с Анатомy....
  • Истрага на местото на злосторството: Мајами (2002)

    image
    Врвна телевизиска забава, синоним за криминалистичка серија која со своите детективски теми ги постави највисоките критериуми, а детективот Хорејши Кејн го вивна...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.