Содржина

Тројица браќе ќе морати да удруже снаге с легендарним Брусом Вилисом, када трговци људима најмлаѓем брату отму вереницу.
Браќа. Војници. Пријатељи. Мушкарци Макгрегор клана - Брендан, Деклан и Роман - увек стављају породицу на прво место. Најстарији брат Деклан се бори с посттрауматским синдромом, средњи брат Брендан је ожењен са Џесом, и сада се најмлаѓи брат Роман верио са Мијом. Брендан је такоѓе ветеран, али за разлику од Деклана, пронашао је стабилан живот. Али, током Мијине девојачке вечери, све се мења. Мију отимају трговци људима, па ќе браќа Макгрегор морати да покажу своје војничке способности, али и снагу породице како би спасили Мију.

Слики

Закон насиљаЗакон насиљаЗакон насиљаЗакон насиљаЗакон насиљаЗакон насиља

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • На маргини закона (2019)

    image
    Младиќ се враќа у велики град насупрот ставу свог оца, где запада у коцкарске дугове и због њих буде убијен. Френк, отац убијеног младиќа, жели да се освети, док...
  • Скапоцен товар (2016)

    image
    Криминален бос се обидува да избега со пари што му припаѓаат на друг крадец.
  • На погрешен пат (2015)

    image
    Четворица млади момчиња влегуваат во ризична инвестиција, која ги води во конфликт со мафијата.
  • Огнената трка (2012)

    image
    Кога пожарникар во цивилка, Џереми Колман, случајно присуствува на гангстерска ликвидација, се согласува да сведочи на судењето за убиството. Но кога програмот за...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.