СОДРЖИНА

Овај филм настао је као резултат сарадње браќе Вилсон: Овена, Лука и Ендруа.
Вендел Бејкер је ситан криминалац, коме се дешава да награбуси због свог меког срца. Он је довитљив тип, огромног самопоуздања и хладне главе, који увек има одговор на све и не дозвољава да му ситнице, попут закона, стану на пут кад има прилику да заради који долар. Није необично што завршава у затвору, због кривотворења америчких возачких дозвола илегалним мексичким емигрантима. И кроз затвор пролази са истим ставом као што је и на слободи живео. Једино што такоѓе време иза решетака проводи носа забоденог у књиге, ишчитавајуќи све што у затворској библиотеци има о хотелијерству.
По изласку из затвора, прво схвата да је његова девојка Дорин, коју удо воли, нашла новог момка, а да је његовог бившег партнера жена натерала да се повуче из криминала.
Трагајуќи за приликом да употреби знање о хотелијерству стечено у затвору, Вендел прихвата посао у једном старачком дому. Убрзо схвата да главни медицински техничар Нил Кинг и његов помоќник, осим што ужасно третирају штиќенике дома, притом још и муљају са њиховим новцем, а Вендел им се савршено појавио, да на њега свале сву кривицу.
Наш јунак, пак, одлучује да томе стане на пут, и у сарадњи са неколицином станара дома, узвраќа ударац.
По изласку из затвора, прво схвата да је његова девојка Дорин, коју удо воли, нашла новог момка, а да је његовог бившег партнера жена натерала да се повуче из криминала. Трагајуќи за приликом да употреби знање о хотелијерству стечено у затвору, Вендел прихвата посао у једном старачком дому. Убрзо схвата да главни медицински техничар Нил Кинг и његов помоќник, осим што ужасно третирају штиќенике дома, притом још и муљају са њиховим новцем, а Вендел им се савршено појавио, да на њега свале сву кривицу. Наш јунак, пак, одлучује да томе стане на пут, и у сарадњи са неколицином станара дома, узвраќа ударац.

Слики

Прича о Венделу БејкеруПрича о Венделу БејкеруПрича о Венделу Бејкеру

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • Ж!вот се деси (2011)

  понеделник
  image
  Ким (Крyстен Риттер), Деена (Кате Босwортх) и Лаура (Рацхел Билсон) младе су, привлачне и воде безбрижне животе без обавеза. Након што Ким непланирано затрудни и...
 • Јесен самураја (2016)

  понеделник
  image
  Главни јунак, Владица (Петар Стругар) је професионални каратиста, шармантни бонвиван који је некада био велики таленат, али није направио велику каријеру због...
 • Холи остана да преноќи (2020)

  вторник
  image
  Кога Одра му признава на сопругот дека имала секс со Холи, цимерка од факултет, животите возбудливо и неочекувано им се менуваат. Ненадејната посета на Холи и...
 • Девојката од Џерси (2004)

  вторник
  image
  Романтична комична драма со Бен Афлек и Лив Тајлер за млад човек кој многу научува за животот и љубовта пред да му се случи лична трагедија.
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.