Содржина

Војникот Лекс Вокер дознава дека ќерка му е мртва и оди во Лос Анџелес за да ја идентификува и нејзиното тело да го врати во Велика Британија. Сепак, телото во мртовечницата не е неговата ќерка. Тој ќе почне нова истрага за да дознае каде е ќерка му, а зад себе ќе остави многу мртви тела, со што ќе го привлече вниманието на полицијата.

Слики

Аутсајдер

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Меѓународна завера (2009)

    image
    Во „Меѓународна завера“, возбудлив трилер, агентот на Интерпол Луис Салинџер (Клајв Овен) и помошничката на јавниот обвинител на Менхетн, Еленор Витман (Наоми...
  • Браќа пред сѐ (2019)

    image
    Кал е чесен полицаец кој едвај врзува крај со крај и е нераздвоен со групата пријатели од детството. Неговиот помлад полубрат Ојстер случајно убива човек во...
  • Who Killed Teddy Bear (1965)

    image
    In New York, a disco hostess is stalked by a sexual predator and she requests help from a vice squad detective who takes a personal interest in the case.
  • Самиот ѓавол (1997)

    image
    Полициски службеник ја открива страшната вистина за својот гостин и неговото крваво минато. Во главните улоги се Бред Пит и Харисон Форд.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.