Bahari është një studente e mençur dhe e çiltër. Ajo është rritur në pasuri dhe ka një jetë të lumtur... Deri ditën që gjithçka u shemb. Nëna e saj Shenaz, e cila është një inxhiniere kompjuterike në kompanin Lotus, vritet. Bahari largohet nga jeta e saj e sigurtë drejt një bote të errët. Njerëzit që vranë nënën e saj, i janë vëvë pas Baharit. Ajo mundohet të mbijetoj ndërkoh që punon për të zgjidhur misterin pas vdekjes së nënës së saj.

Transmetimet në kanale:

TDC  

Episodi vijues:

Nesër
7:55 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 1
Nesër
12:10 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 1
e martë
6:45 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 1
e martë
11:05 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 1
e martë
3:30 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 1
e martë
7:55 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 2
e mërkurë
12:10 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 2
e mërkurë
11:00 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 2
e mërkurë
3:30 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 2
e mërkurë
7:50 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 3
e enjte
12:05 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 3
e enjte
7:10 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 3
e enjte
11:25 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 3
e enjte
3:40 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 3
e enjte
7:50 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 4
e premte
12:05 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 4
e premte
6:40 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 4
e premte
11:05 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 4
e premte
3:25 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 4
12.6.20
7:50 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 5
13.6.20
12:00 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 5
13.6.20
4:35 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 1
13.6.20
5:25 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 2
13.6.20
6:15 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 3
13.6.20
7:00 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 4
13.6.20
7:55 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 5
14.6.20
7:20 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 1
14.6.20
8:10 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 2
14.6.20
8:55 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 3
14.6.20
9:45 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 4
14.6.20
10:35 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 5
15.6.20
12:45 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 1
15.6.20
1:30 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 2
15.6.20
2:15 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 3
15.6.20
3:00 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 4
15.6.20
3:45 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 5
15.6.20
5:20 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 6
15.6.20
11:10 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 6
16.6.20
3:30 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 6
16.6.20
7:20 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 6
16.6.20
12:10 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 6
16.6.20
5:20 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 7
16.6.20
11:10 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 7
17.6.20
3:40 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 7
17.6.20
12:05 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 7
17.6.20
5:25 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 8
17.6.20
11:10 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 8
18.6.20
3:30 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 8
18.6.20
12:15 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 8
18.6.20
5:20 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 9
18.6.20
11:10 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 9
19.6.20
3:15 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 9
19.6.20
12:00 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 9
19.6.20
5:20 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 10
19.6.20
11:15 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 10
20.6.20
3:10 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 10
20.6.20
8:15 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 10
21.6.20
12:15 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 6
21.6.20
1:05 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 7
21.6.20
1:55 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 8
21.6.20
2:45 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 9
21.6.20
3:35 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 10
22.6.20
5:20 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 11
22.6.20
11:15 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 11
23.6.20
3:45 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 11
23.6.20
5:20 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 12
23.6.20
11:10 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 12
24.6.20
3:15 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 12
24.6.20
12:05 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 12
24.6.20
5:25 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 13
24.6.20
11:10 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 13
25.6.20
3:10 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 13
25.6.20
12:00 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 13
25.6.20
5:20 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 14
25.6.20
11:15 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 14
26.6.20
3:20 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 14
26.6.20
12:05 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 14
26.6.20
5:20 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 15
26.6.20
11:10 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 15
27.6.20
3:35 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 15
27.6.20
8:45 e paradites
DITA E TETË 1, Ep. 15
28.6.20
12:05 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 11
28.6.20
12:55 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 12
28.6.20
1:45 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 13
28.6.20
2:35 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 14
28.6.20
3:25 e pasdites
DITA E TETË 1, Ep. 15
REKOMANDIMET
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.