This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.

Transmetimet në kanale:

One  

Episodi vijues:

e hënë
12:10
In all Friendliness, Ep. 225
e hënë
13:00
In all Friendliness, Ep. 226
e martë
12:15
In all Friendliness, Ep. 227
e martë
13:05
In all Friendliness, Ep. 228
Sot
12:15
In all Friendliness, Ep. 229
Sot
13:05
In all Friendliness, Ep. 230
Nesër
12:15
In all Friendliness, Ep. 231
Nesër
13:05
In all Friendliness, Ep. 232
e premte
12:10
In all Friendliness, Ep. 233
e premte
13:00
In all Friendliness, Ep. 234
22.4.24
12:05
In all Friendliness, Ep. 28
22.4.24
12:55
In all Friendliness, Ep. 29
23.4.24
11:50
In all Friendliness, Ep. 30
23.4.24
12:40
In all Friendliness, Ep. 31

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.