SERIALE Faqja 1

 • KESTËLL

  e martë

  4.8.20

  11:50

  KESTËLL

  Castle (2009)

 • Një Milion Gjëra Të Vogla

  e martë

  4.8.20

  12:55

  Një Milion Gjëra Të Vogla

  A Million Little Things (2019)

 • Kockat

  e martë

  4.8.20

  17:10

  Kockat

  Bones (2005)

  Kur FBI-ja dështon në gjetjen e vrasësit, çështjen duhet ta marrin në dorë ekspertet. Doktor Temperans Brenan ka një dhunti të veçantë, një skuader unike dhe një menyrë karakteristike për t'i trajtuar njerëzit.

 • KESTËLL

  e martë

  4.8.20

  19:00

  KESTËLL

  Castle (2011)

 • KESTËLL

  e martë

  4.8.20

  20:00

  KESTËLL

  Castle (2011)

 • Një Milion Gjëra Të Vogla

  e martë

  4.8.20

  21:00

  Një Milion Gjëra Të Vogla

  A Million Little Things (2019)

 • Private Eyes

  e martë

  4.8.20

  23:20

  Private Eyes

  Private Eyes (2016)

 • CSI: Miami

  e mërkurë

  5.8.20

  00:10

  CSI: Miami

  CSI: Miami (2002)

 • KESTËLL

  e mërkurë

  5.8.20

  06:25

  KESTËLL

  Castle (2011)

 • Kockat

  e mërkurë

  5.8.20

  08:55

  Kockat

  Bones (2005)

  Kur FBI-ja dështon në gjetjen e vrasësit, çështjen duhet ta marrin në dorë ekspertet. Doktor Temperans Brenan ka një dhunti të veçantë, një skuader unike dhe një menyrë karakteristike për t'i trajtuar njerëzit.

 • KESTËLL

  e mërkurë

  5.8.20

  11:00

  KESTËLL

  Castle (2011)

 • KESTËLL

  e mërkurë

  5.8.20

  11:50

  KESTËLL

  Castle (2011)

 • Një Milion Gjëra Të Vogla

  e mërkurë

  5.8.20

  12:55

  Një Milion Gjëra Të Vogla

  A Million Little Things (2019)

 • Kockat

  e mërkurë

  5.8.20

  17:10

  Kockat

  Bones (2005)

  Kur FBI-ja dështon në gjetjen e vrasësit, çështjen duhet ta marrin në dorë ekspertet. Doktor Temperans Brenan ka një dhunti të veçantë, një skuader unike dhe një menyrë karakteristike për t'i trajtuar njerëzit.

 • KESTËLL

  e mërkurë

  5.8.20

  19:00

  KESTËLL

  Castle (2011)

Emri « 1 2 3 4 » Mbiemri
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.