Близанке Сара и Анна помажу мајци у њезином дјечјем казалишту у којем се приказују романтичне представе у којима глуме дјеца и млади. У овогодишњој божиќној приредби, наставку Трноружице, Сара има главну улогу. Анна, која пати од треме, исто судјелује у представи, али као шаптачица. Сара се заљубљује у свог глумачког партнера Јануса и мисли да јој он узвраќа осјеќаје, али Јанус веќ има дјевојку. Одбијена и сломљена срца, Сара пада с моста и нестаје у леденој води. Притом губи свијест. Док је Анна свим снагама покушава извуќи, Сара "отплови" у опасан и узбудљив свијет бајки браќе Гримм у којему постаје Трноружица која бјежи од зле краљице.
Сара сусреќе седам патуљака и принца у којега се лудо заљуби. Но баш кад се наѓе с њим, Анна је дрма и буди. Сара испрва мисли да је све само сан, но кад наѓе гранчицу из бајке, схвати да је доиста била у неком другом свијету. Открива начин на који се може вратити у свијет бајки кад год пожели, док свима другима изгледа као да спава. Анна јој почиње вјеровати.
У стварном свијету, Сара закључује да су представе њезине мајке дјетињасте па се одлучи повуќи. Анна успијева побиједити трему и преузима сестрину улогу у представи. И она се заљубљује у Јануса, но овај пут осјеќаји су узајамни. Сара све чешќе одлази у свијет бајки у жељи да освоји принчево срце. Затекне се у улози Пепељуге и замало уда за свог удварача. Затим се наѓе у причи о Ивици и Марици у којој спашава принца од зле вјештице. Зла краљица је и даље прогони.
Принц запроси Сару и она пристаје. Поклања јој чаробни прстен. Ускоро открива да прстен пријечи њезин повратак у стварни свијет, свијет у којему пада у кому и завршава у болници.
Сара схваќа да романтични дворац није ништа друго доли златни кавез и да Принц жели само да му она прави друштво док чува своје благо.
Анна коначно проналази начин да отпутује у свијет бајки како би вратила Сару куќи. У меѓувремену, њихова мама и остали у казалишту одбијају наступати све док је Сара у коми. Казалиште пропада и затвара се.
Уз помоќ патуљака Анна ќе успјети спасити Сару. Заједно ќе разбити проклетство прстена и вратити се куќи. Сестре одлучују под сваку цијену поставити нову представу. Но, ликови из свијета бајки пронаќи ќе врата у стварни свијет и принц ќе покушати одвести Сару натраг.
Погледајте како ќе Сара промијенити крај представе, како ќе се ликови из бајки вратити у свој свијет, што ќе бити с пролазом измеѓу двају свјетова те како су сестре научиле важну лекцију...
Божиќни угоѓај враќа се у град...

Беше на каналите:

KiKA  

Препораки
  • Кунг фу панда (2011)

    image
    Одбраниот војник змеј и заштитник на Долината на Мирот, пандата По е многу вешт и гладен за правда... И за кнедли. Заедно со бесната петорка, По ја брани Палатата...
  • Аси (2007)

    image
    Снажна прича о љубави чије остварење пријече утези прошлости. Заслужује епитет једне од најбољих турских серија. У причи о новој аристокрацији, љубави према земљи...
  • Плачот на виолината (2007)

    image
    Хусеин Кенан е чувствителен и талентиран музичар кој се обидува да ја надмине болката која животот му ја нанел. Неговото детство е обележано со самоубиството на...
  • Момците од Медисон (2007)

    image
    Сместен во 60-тите во Њујорк, „Момците од Медисон“ ја истражуваат гламурозната и од его движената „златна епоха“ на рекламите, каде што секој продава нешто и...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.