Блеја је кратка играна структура у трајању од десетак минута, у којој пратимо свакодневна дешавања у улазу једне стамбене зграде у Београду.
Осамнаестогодишњаци Ѓоле и Ѓура, и нешто млаѓе девојчице, Милица и Маја, имају одреѓене ставове о свему што им се дешава и своје одговоре на важна питања које одрастање у овој земљи и овом граду поставља пред њих.
Тај улаз у зграду, који наши млади јунаци у жаргону називају блеја, јесте оно место на којем нема табу тема. Све оно што им се дешава у школи, прва заљубљивања, проблеми са пријатељима, родитељима, проблеми насиља и наркоманије, моралних и етичких дилема и трилема, питања су на која наши јунаци траже праве одговоре. Ти одговори су, углавном, забавни, понекад опори и тешки, али, на неки начин, увек оптимистички, без обзира на све проблеме са којима се та генерација данас и овде свакодневно сусреќе.

Се прикажува на каналите:

RTS2  

Беше на каналите:

RTS3  RTS SVET  

Следна епизода:

денес
08:54
Блеја
Препораки
  • Уљези (2017)

    image
    Приче из стварног живота о најездама животиња и инфестацијама. Од жохара и штакора до медвједа који проваљују у домове, ова створења праве каос на куц́ама.
  • Познавао сам Исуса (2019)

    image
    Документарна серија приповиједа фасцинантну причу о Исусу из перспективе библијских ликова који су га познавали или су утјецали на његову службу. Свака епизода...
  • Судбина (2014)

    image
    С једне стране је Кахраман (Озкан Дениз), син угледне породице Јорукхан, а с друге Елиф, сиромашна девојка која ради на пољу. На први поглед се чини да њих двоје...
  • Весници (2018)

    image
    Дејството се одвива во динамичната британска индустрија на весници и ни ги прикажува динамичните животи и постојаните професионални дилеми на ликовите. Серијата...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.