Одбраниот војник змеј и заштитник на Долината на Мирот, пандата По е многу вешт и гладен за правда... И за кнедли. Заедно со бесната петорка, По ја брани Палатата од Жад од сите натрапници.
По, војникот змеј панда, ги предводи Бесните Пет во одржувањето на еквилибриумот во Долината на Мирот. Со Тигрицата, Мајмунот, Богомолката, Жеравот, Змијата и Шифу борејќи се покрај него, По ја брани Палатата од Жад од сите натрапници, кршејќи ги лошите со неговите лични панда потези и оставајќи доволно време за кнедли.

Се прикажува на каналите:

Nicktoons  

Беше на каналите:

Cufo TV  RTL Kockica  RTL  RAI 2  RTRS  Cinemania  

Следна епизода:

денес
22:40
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 1, Еп. 22, Кунг-фу клинац
Утре
23:45
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 2, Еп. 8, Раскид
Утре
00:05
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 2, Еп. 9, Кунг-фу ципеле
недела
23:45
Кунг Фу Панда: Легендс оф Аwесоменесс 2, Еп. 10
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном
понеделник
00:05
Кунг Фу Панда: Легендс оф Аwесоменесс 2, Еп. 11
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном
понеделник
22:40
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 1, Еп. 23, Даме из хладовине
вторник
22:40
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 1, Еп. 24, Стара школа
6.7.22
22:40
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 1, Еп. 25, Мајмунска посла
7.7.22
22:40
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 1, Еп. 26, Некада јунак
8.7.22
22:40
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 2, Еп. 1, Кунг-фу вртиќ
9.7.22
23:45
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 2, Еп. 12, Мајстор и панда
10.7.22
00:05
Кунг Фу Панда> легенде о феноментастичном 2, Еп. 13, Поклон од срца
10.7.22
23:45
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 2, Еп. 14, Царска бол
11.7.22
00:05
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 2, Еп. 15, Срдачни непријатељи
11.7.22
22:40
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 2, Еп. 2, Фигурица Богомољка
12.7.22
22:40
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 2, Еп. 3, Ко је овде луд?
13.7.22
22:40
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 2, Еп. 4, Неодлучни Ждрал
14.7.22
22:40
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 2, Еп. 5, Невоље с леѓима
15.7.22
22:40
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 2, Еп. 6, Тајанствени странац
16.7.22
23:45
Кунг Фу Панда: Легендс оф Аwесоменесс 2, Еп. 17
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном
17.7.22
00:05
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 2, Еп. 19, Убијте гласника
17.7.22
23:45
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 2, Еп. 22, Мама ми је забранила кунг-фу
18.7.22
00:05
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 2, Еп. 23, Огроман
18.7.22
22:40
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 2, Еп. 8, Раскид
19.7.22
22:40
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 2, Еп. 9, Кунг-фу ципеле
20.7.22
22:40
Кунг Фу Панда: Легендс оф Аwесоменесс 2, Еп. 10
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном
21.7.22
22:40
Кунг Фу Панда: Легендс оф Аwесоменесс 2, Еп. 11
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном
22.7.22
22:40
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 2, Еп. 12, Мајстор и панда
23.7.22
23:45
Кунг Фу Панда: Легендс оф Аwесоменесс 1, Еп. 4
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном
24.7.22
00:05
Кунг Фу Панда: Легендс оф Аwесоменесс 1, Еп. 5
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном
24.7.22
23:45
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 1, Еп. 6, Освета носорога
25.7.22
00:05
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 1, Еп. 7, Сова узвраќа ударац
25.7.22
22:40
Кунг Фу Панда> легенде о феноментастичном 2, Еп. 13, Поклон од срца
26.7.22
22:40
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 2, Еп. 14, Царска бол
27.7.22
22:40
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 2, Еп. 15, Срдачни непријатељи
28.7.22
22:40
Кунг Фу Панда: Легендс оф Аwесоменесс 2, Еп. 17
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном
29.7.22
22:40
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 2, Еп. 19, Убијте гласника
30.7.22
23:45
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 1, Еп. 8, Правда ни(је) слепа
31.7.22
00:05
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном 1, Еп. 9, Локални јунак
31.7.22
23:45
Кунг Фу Панда: Легендс оф Аwесоменесс 1, Еп. 10
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном
1.8.22
00:05
Кунг Фу Панда: Легендс оф Аwесоменесс 1, Еп. 11
Кунг Фу Панда - Легенде о Феноментастичном
ПРЕПОРАКИ
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.