A spectacular C"G action-comedy, THE ADVENTURES OF PUSS IN BOOTS stars one of DreamWorks Animation's most celebrated characters. The world's greatest fighter, lover (and milk connoisseur) springs to action with mystical, comical tales that take him to exotic locations filled with unforgettable characters.

Се прикажува на каналите:

Minimax  

Беше на каналите:

Bang Bang  SUPER RTL  

Следна епизода:

денес
14:00
Пустоловине Мачка у чизмама 1, Еп. 25
денес
14:25
Пустоловине Мачка у чизмама 1, Еп. 26
денес
14:50
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 1
Утре
14:00
Пустоловине Мачка у чизмама 1, Еп. 26
Утре
14:25
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 1
Утре
14:50
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 2
недела
14:00
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 1
недела
14:25
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 2
недела
14:50
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 3
понеделник
14:25
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 3
понеделник
14:50
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 4
вторник
14:25
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 4
вторник
14:50
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 5
14.12.22
14:00
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 4
14.12.22
14:25
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 5
14.12.22
14:50
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 6
15.12.22
14:25
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 6
15.12.22
14:50
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 7
16.12.22
14:00
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 6
16.12.22
14:25
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 7
16.12.22
14:50
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 8
17.12.22
14:25
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 8
17.12.22
14:50
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 9
18.12.22
14:25
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 9
18.12.22
14:50
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 10
19.12.22
14:25
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 10
19.12.22
14:50
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 11
20.12.22
14:25
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 11
20.12.22
14:50
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 12
21.12.22
14:25
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 12
21.12.22
14:50
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 13
22.12.22
14:25
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 13
22.12.22
14:50
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 14
23.12.22
14:25
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 14
23.12.22
14:50
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 15
24.12.22
14:25
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 15
24.12.22
14:50
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 16
25.12.22
14:25
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 16
25.12.22
14:50
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 17
26.12.22
14:25
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 17
26.12.22
14:50
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 18
27.12.22
14:25
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 18
27.12.22
14:50
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 19
28.12.22
14:00
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 18
28.12.22
14:25
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 19
28.12.22
14:50
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 20
29.12.22
14:25
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 20
29.12.22
14:50
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 22
30.12.22
14:25
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 22
30.12.22
14:50
Пустоловине Мачка у чизмама 2, Еп. 23
ПРЕПОРАКИ
 • Виктор и Валентино (2019)

  image
  „Виктор и Валентино“ е авантуристичка комедија за двајца полубраќа кои го поминуваат летото со баба им во место Монте Макабре, мало гратче каде што оживуваат...
 • Магичниот летен камп (2018)

  image
  Најдобрите пријатели Оскар и Ешка мораат да ја соберат сета сила за да се справат со мистериите и чудата на магичниот камп. Магичниот летен камп е најдобрата...
 • Поллy Поцкет - Џепна Поли (2018)

  image
  Ниједан сан није превелики, ниједна авантура није премала за ПОЛИ ПОКЕТ! Када Поли наследи магични медаљон који јој омогуќава да се смањи на висину од 10 цм, она...
 • Радознали Џорџ (2006)

  image
  Штааааааа? Мајмун неваљалац? Али немојте одмах да помишљате на најгоре! Џорџ, поред тога што сјајно забавља све чланове своје породице, има и много корисних...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.