Радња серије "За мог сина" се врти око Појраза Карајела, полицајца који живи са сином једноставним И среќним животом. Док се бори против кријумчарења, наќи ќе се у замци, која ќе довести до његовог неправедног суспендовања због злочина који није починио. Осуѓен је на годину дана затвора, чиме губи старатељство над дететом, које одлази у руке Појразовог таста.
Након годину дана, Појраз излази из затвора и осеќа се безнадежно - више није полицајац и не може да поврати старатељство над сином, јер нема сталан посао. Убрзо почиње да ради као такси возач, истовремено тајно пратеќи највеќег истанбулског воѓу мафије, Бахрија Умана. О сваком његовом потезу, такоѓе тајно, обавештава шефа полиције.
Једног дана, Појраз спашава Бахријев живот у сред мафијашког окршаја, чиме придобија његово поверење, иако му то није био циљ. Бахри нуди Појразу посао у његовој организацији, што некадашњи полицајац, у договору са шефом, прихвата. Он улази у мафијашке редове, а за циљ има само да поврати сина.У меѓувремену, Појраз среќе Ајшегул, прелепу младу докторку, у коју се заљубљује на први поглед. Осеќања су обострана, али Појраз није ни свестан да је девојка коју воли Бахријева ќерка. У овој серији видеќете љубавну причу двоје људи који су суѓени једно другом, али измеѓу њих стоји поsемље.Да ли ќе Појраз добити старатељство над сином, како ќе Ајшегул реаговати кад сазна да ради са њеним оцем, и да ли ќе Појраз уништити највеќу мафијашку групацију у Истанбулу или ќе постати њен део?

Беше на каналите:

FTV  

Препораки
  • 911 (2018)

    image
    Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
  • Хаваи 5-0 (2010)

    image
    Елитна полицијска јединица окупљена је да се бори са злочинима у 50. држави Америке.
  • Кобра (1996)

    image
    Они су уистину најбржи и најжешќи - полицајци с аутопута! Најуспјешнији њемачки акцијски серијал, серија која је тијеком 15 година постала хит и етаблирала се као...
  • Бен Хур (2010)

    image
    Младиот еврејски принц ќе тргне по патот на одмаздата откако неговиот стар пријател ќе ги зароби него и неговото семејство… Прекрасна екранизација на славната...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.