Прича о Клер Рендал, која се 1945., као бивша ратна болничарка, вратила куќи и са мужем кренула на други медени месец - а онда је прошла кроз усправне камене плоче у једном од прастарих камених кругова који су разбацани свуда по Британским острвима. Клер се буди 1743. у Шкотској где улеќе у интриге и опасности које јој угрожавају живот.

Се прикажува на каналите:

Stinet  

Беше на каналите:

AXN  AXN Spin  Jolly HD  Superstar 2  VOX  

Следна епизода:

24.4.24
04:05
Tuđinka
среда
23:15
Tuđinka
четврток
04:10
Tuđinka
четврток
23:15
Tuđinka
петок
04:10
Tuđinka
денес
23:35
Tuđinka
денес
04:40
Tuđinka
Препораки
  • Игра на тронови (2011)

    image
    Во земја каде летата траат со децении, а зимите може да траат и цел еден живот, неволјите се подготвуваат. Од југот кој кова завера и дивите источни земји, до...
  • Живи Мртовци (2010)

    image
    Заменик шерифа Рик Грајмс се буди из коме и затиче свој свет у рушевинама. Сада мора да предводи групу преживелих како би остали живи.
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.