'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је тако понијела и наслов најгледанијег програма који слиједи Супербоwл у посљедњих 18 година. Додатно ќе ова популарна серија уќи у анале као најгледанији забавни програм на свим америчким ТВ постајама, након што је то успјело финалној епизоди Пријатеља. 'Увод у анатомију' приказује се на АБЦ-ју и то је програм с највеќим рејтингом у посљедњих 12 година.
На Валентиново је серија поновила успјех привукавши 25 милијуна Американаца, а ТВ постаја АБЦ је уз 'Увод у анатомију' и 'Куќанице' однијела побједу над НБЦ-јем и пријеносом Олимпијских игара у Торину. Серија је забиљежила веќ и неколико награда: троструко је номинирана за Еммy, ове године бори се у чак 11 категорија, освојила је Златни глобус за најбољу споредну женску улогу, Сцреен Ацторс Гуилд за најбољу женску улогу, те двије награде Имаге, Wритерс Гуилд оф Америца и БМИ Мусиц.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.