Содржина

Белдар (Дан Аyкроyд) и Прyмаат (Јане Цуртин) чине пар ванземаљаца с планета Ремулак, чија је идуќа мисија инвазија Земље. Када доживе несреќу с летелицом, остају заробљени на новој планети с непознатом врстом. Једино што им сада преостаје је прилагодити се животу на Земљи и чекати да их њихова врста спаси. Меѓутим, како време пролази, Купоглави схвате како живот на "Треќем каменчиќу од сунца" и није тако лош, па одлуче проширити своју породицу. Добијају ќерку Цонние (Мицхелле Бурке), проналазе послове, спријатеље се са комшијама, а једино што их разликује од типичне америчке породице су њихове главе у облику купе које постану сумњиве агенту Горману (Мицхаел МцКеан). Америчка идила брзо заврши када их њихова врста спаси и врати на родну планету. Белдар сада има нову мисију - мора се вратити на Земљу и уништити је.

Слики

Купоглави

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Буквално сѐ (2015)

    image
    Советот на вонземјани одлучил целосно да ги уништи луѓето на Земјата, но пред самиот крај ќе им дадат шанса на Земјаните да ја докажат својата вредност. Случајно...
  • Змија од комптон (2018)

    image
    Рап група на праг на потпишување на договор за плоча станува единствена надеж на градот во борба против џиновскиот змиски мутант.
  • Враќање во иднината (1985)

    image
    Динамичната и допадлива комедија на Роберт Земекис е популарна класика од `80-тите.
  • Мртви не умиру (2019)

    image
    Мирни градиќ Центервилле бори се са зомби хордама након што мртви почну да се дижу из својих гробова. Заплет настаје када земљина ротација изаѓе из своје осе и...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.