Содржина

Ова занимљива драма о људима у потрази за духовним просветљењем у Лос Анѓелесу представља режисерову визију света без насиља и класних разлика.
Прича се састоји од више насумичних догаѓаја који, на неки начин, повезују протагонисте. Мак је адвокат кога од напада банде у опасном делу града спасава Сајмон, чиме започиње њихово пријатељство. Мак му се одужује проналажењем стана за његову сестру и уговарањем састанка са Џејн. Нешто касније, Маков најбољи пријатељ, бескрупулозни филмски продуцент, бива рањен у нападу сличном оном који се десио Маку. У причу је укључена и Макова жена Клер која усваја напуштену бебу и Сајмонов неќак, који жели да се придружи једној уличној банди. Назив филма симболизује јаз који би у уобичајеним околностима раздвајао главне ликове.

Слики

Велики кањон

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Булевар Лондон (2010)

    image
    По отслужувањето на затворската казна, Мичел (Колин Фарел), има намера да води чесен живот, па наскоро се вработува како телохранител на ѕвездата Шарлот (Кира...
  • Еднакви шанси (2006)

    image
    Зависноста од коцкање ги прикажува приказните на тројца луѓе кои немаат ништо заедничко освен проблемот кој им ги уништува животите.
  • Драгстор каубој (1989)

    image
    Зависник и неговата екипа крадат дрога од аптеки и го избегнуваат законот.
  • Депс (1974)

    image
    Остварење прати живот бившег робијаша, који покушава да се уклопи прихватајуќи друштвене норме, започињуќи нормалан живот, али у томе га ометају сталне полицијске...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.