With first-hand testimony from family members, police officers, witnesses and reporters, we shine a light on some of Britain's darkest murder locations, examining the crimes that rocked these communities.

Transmetimet në kanale:

Crime&Investigation  

Episodi vijues:

2.10.23
13:00
Murdertown 2, Ep. 1
3.10.23
03:15
Murdertown 2, Ep. 1
3.10.23
06:00
Murdertown 2, Ep. 1
3.10.23
13:00
Murdertown 2, Ep. 2
4.10.23
03:15
Murdertown 2, Ep. 2
4.10.23
06:00
Murdertown 2, Ep. 2
4.10.23
13:00
Murdertown 2, Ep. 3
5.10.23
03:15
Murdertown 2, Ep. 3
5.10.23
06:00
Murdertown 2, Ep. 3
5.10.23
13:00
Murdertown 2, Ep. 4
6.10.23
03:15
Murdertown 2, Ep. 4
6.10.23
06:00
Murdertown 2, Ep. 4
6.10.23
13:00
Murdertown 2, Ep. 5
7.10.23
03:15
Murdertown 2, Ep. 5
9.10.23
06:00
Murdertown 2, Ep. 5
9.10.23
13:00
Murdertown 2, Ep. 6
10.10.23
03:15
Murdertown 2, Ep. 6
10.10.23
06:00
Murdertown 2, Ep. 6
10.10.23
13:00
Murdertown 2, Ep. 7
11.10.23
03:15
Murdertown 2, Ep. 7
11.10.23
06:00
Murdertown 2, Ep. 7
11.10.23
13:00
Murdertown 2, Ep. 8
12.10.23
01:00
Murdertown 2, Ep. 8
12.10.23
03:15
Murdertown 2, Ep. 8
12.10.23
06:00
Murdertown 2, Ep. 8
12.10.23
13:00
Murdertown 2, Ep. 9
13.10.23
03:15
Murdertown 2, Ep. 9
13.10.23
06:00
Murdertown 2, Ep. 9
13.10.23
13:00
Murdertown 2, Ep. 10
14.10.23
03:15
Murdertown 2, Ep. 10
16.10.23
06:00
Murdertown 2, Ep. 10
16.10.23
13:00
Murdertown 1, Ep. 3
17.10.23
03:15
Murdertown 1, Ep. 3
17.10.23
06:00
Murdertown 1, Ep. 3
17.10.23
13:00
Murdertown 1, Ep. 5
18.10.23
03:15
Murdertown 1, Ep. 5
18.10.23
06:00
Murdertown 1, Ep. 5
18.10.23
13:00
Murdertown 1, Ep. 6
19.10.23
01:00
Murdertown 1, Ep. 6
19.10.23
03:15
Murdertown 1, Ep. 6
19.10.23
06:00
Murdertown 1, Ep. 6
19.10.23
13:00
Murdertown 1, Ep. 7
20.10.23
03:15
Murdertown 1, Ep. 7
20.10.23
06:00
Murdertown 1, Ep. 7
20.10.23
13:00
Murdertown 1, Ep. 10
21.10.23
03:15
Murdertown 1, Ep. 10
23.10.23
06:00
Murdertown 1, Ep. 10
23.10.23
13:00
Murdertown 4, Ep. 2
24.10.23
03:15
Murdertown 4, Ep. 2
24.10.23
06:00
Murdertown 4, Ep. 2
24.10.23
13:00
Murdertown 4, Ep. 3
25.10.23
03:15
Murdertown 4, Ep. 3
25.10.23
06:00
Murdertown 4, Ep. 3
25.10.23
13:00
Murdertown 4, Ep. 4
26.10.23
01:00
Murdertown 4, Ep. 4
26.10.23
03:15
Murdertown 4, Ep. 4
26.10.23
06:00
Murdertown 4, Ep. 4
26.10.23
13:00
Murdertown 4, Ep. 5
27.10.23
03:15
Murdertown 4, Ep. 5
27.10.23
06:00
Murdertown 4, Ep. 5
27.10.23
13:00
Murdertown 5, Ep. 1
28.10.23
03:15
Murdertown 5, Ep. 1
e hënë, 30 tetor 2023
06:00
Murdertown 5, Ep. 1
e hënë, 30 tetor 2023
13:00
Murdertown 5, Ep. 2
e martë, 31 tetor 2023
03:15
Murdertown 5, Ep. 2
e martë, 31 tetor 2023
06:00
Murdertown 5, Ep. 2
e martë, 31 tetor 2023
13:00
Murdertown 5, Ep. 3
e mërkurë, 1 nëntor 2023
03:15
Murdertown 5, Ep. 3
REKOMANDIMET
 • Qytetet antike të padukshme (2018)

  image
  Qytetet e lashta ende ruajnë surpriza dhe thesare të fshehura nga sytë tanë prej shekujsh. Tani me teknologjinë më të fundit të skanimit, do të zbulojmë sekretet...
 • Projekte të Pamundura (2017)

  image
  Project Impossible is an original series that follows a new generation of epic engineering projects that were considered unthinkable just a few years ago. Each...
 • Makineritë që ndërtuan Amerikën 3 (2021)

  image
  The stories behind innovations such as TV, radio, phones, airplanes, motorcycles and power tools as well as the inventors including Nikola Tesla, William Harley,...
 • Dinastitë (2018)

  image
  Familja është një ndër forcat më të mëdha të natyrës. Jeta në familje është plot me çudira, bukuri dhe dramë. Në këtë cikël, do të bashkohemi me familjet e pesë...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.