5-годишната Клара е киднапирана во 1993 година, а за нејзиното враќање, киднаперите барале многу висок откуп. При примопредавањето на парите дошло до крвопролевање, а мајката на Клара загинала, додека Клара исчезнала. По 25 години, Аурора, постарата сестра на Клара, станала полицајка која наоѓа траги што докажуваат дека Клара е жива, во Италија, без сознание за тоа која е и што се случило со неа.

Беше на каналите:

Pickbox TV MK  

Препораки
  • Моќ (2014)

    image
    Јамес Гхост Ст. Патрицк има све: прелепу жену, предиван стан на Менхетну и новоотворени ноќни клуб у Њујорку. У његов клуб, Трутх, долази само елита: позната и...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • Соммердахлова убојства (2020)

    image
    Угледни полицијски истражитељ Дан Соммердахл воли своју супругу Марианне с којом је у браку 25 година. Она ради као главна криминалистичка техничарка у истом...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.