Српски "Фоx цриме" реконструише злочине који се одвијају пред нашим очима. Убиства, пљачке, отмице, трговина људима...наќи ќе се у фокусу криминалистичких прича. Аутор Машан Лекиќ доноси приче о серијским убицама на нашим просторима. Злочинци за које смо мислили да се појављу само у филмовима, сејали су смрт по Србији и региону. У наредних неколико епизода екипа „Досијеа“ говори о убицама које су извршиле језиве злочине на овим поднебљима и утеривале граѓанима страх у кости. Откриќе нам ужасне детаље о убици Тробецу, затим Нишком Џеку Трбосеку, о организованим убилачким групама које су убијале широм Србије и о серијским убицама које су стигле и до Македоније.

Прва епизода под називом „Тробецова пеќ“ говори о убици Методу Тробецу који је мамио жене у своју куќу у густој шуми где их је убијао, а потом палио у својој пеќи за печење хлеба. Тробец је сасвим случајно откривен, а полиција када је ушла у његову куќу видела је призор као из најгорих хорор филмова. У пеќи, као и на имању око куќе пронаѓени су остаци људских костију. Доказано је да је извршио шест злочина, меѓутим сумња се да их је било много више. Тробец је послужио као инспирација алтернативној панк групи из Загреба која се звала „Тробецове крушне пеќи“ .

Се прикажува на каналите:

Prva KICK  

Беше на каналите:

Prva  Prva FILES  Prva LIFE  Prva MAX  Prva Plus  ATV  RTS SVET  

Следна епизода:

сабота
14:00
Досије
сабота
19:05
Досије
сабота
23:00
Досије
недела
12:50
Досије
недела
19:10
Досије
недела
23:00
Досије
29.6.24
14:00
Досије
29.6.24
19:05
Досије
29.6.24
23:00
Досије
30.6.24
12:50
Досије
30.6.24
19:10
Досије
30.6.24
23:00
Досије
Препораки
 • Видовити приватни истражитељи (2006)

  image
  If these frauds were genuine psychics how come they were never able to contact the recently deceased 'psychic' Colin Fry.
 • Убице са крузера (2020)

  image
  Cruise Ship Killers is a true crime series that tells the stories of people who never returned home after taking a holiday on a cruise ship, featuring interviews...
 • Елитно одељење за убиства (2018)

  image
  A reality-based crime story series with interesting plot twists dealing with some of the citizens of Atlanta. The dramatizations are profoundly chosen. The true...
 • Stuttgart Homicide (2009)

  image
  DI Martina Seifert and her collaborators solve murders in the Stuttgart region. The series is well liked for its regional filming locations.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.