Број на епизоди: 10

Содржина:

Напета драмска серија о британским обавјештајцима враќа се на мале екране с новим фантастичним заплетима. Обавјештајци су увијек били брзи и жестоки, али сада бојно поље националне сигурности доноси још драматичније изазове за британску тајну службу МИ5. У посљедњој епизоди треќе сезоне тим је парализирала Даннyјева шокантна смрт. У четвртој сезони Адам, Гаррy, Рутх, Фиона и све бољи Зафар још су одлучнији у борби да заштите нацију. Сезона почиње терористичким нападом на Лондон након којег МИ5 има свега 48 сати спријечити катастрофу. Адам је суочен с можда најтежим избором у каријери не би ли спасио болницу од уништења: хоќе ли допустити да у ту сврху живот изгуби недужна и храбра млада жена? Појављује се и Јулиет Схаw с наканом да уцијени своју бившу љубав Харрyја. Харрy не жели допустити да с њим итко манипулира, па понуди оставку. Кад сиријски дипломат назначи да је вољан започети тајне преговоре с Енглеском, Фиона се добровољно пријави за тајни задатак. Но Фиона има непријатеље у Сирији што забрине Адама. Хоќе ли Фиона успјети умирити своје демоне? Серија Обавјештајци добитница је бројних награда меѓу којима се истиче БАФТА за најбољу драмску серију 2002. и 2003. године. За исту награду такоѓер је 2003. номинирана у категорији за најбољу монтажу као и глазбу. 2004. године Роyал Телевисион Социетy Программе прогласио је Обавјештајце најбољом драмском серијом, а Телевисион & Радио Индустриес Цлуб поновио је то 2005. Те исте године серија је освојила БАФТА-ину награду за најбољу интерактивну интернетску ТВ страницу, а номинирана је и за америчку престижну награду Еммy у категорији најбоље стране серије. Лани је серија поновно била номинирана за награду БАФТА у категорији најбоље драме.

Препораки
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
  • Вавилон Берлин (2017)

    image
    Берлин во лудите 1920-ти е метропола за талентираните и амбициозните. Но, зад блескавата површина, осиромашените маси се стремат кон подобар живот. Тоа е време на...
  • Money. Murder. Zurich. (2016)

    image
    Maybe you can't make a killing in Zurich anymore, but it's still possible to kill and get killed - Attorney Thomas Borchert is back in his native Zurich. And if...
  • Der Bozen Krimi (2015)

    image
    The Bolzano thriller - the series.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.