Награѓивана напета ББЦ-јева шпијунска драма по шести пут креќе на опасну вожњу свијетом окрутних терориста, меѓународних заташкавања и подмуклих двоструких агената. Недуго након што су преживјели напад на Лондон Барриер, Адам и Рос откривају да Лондону предстоји још веќа пријетња. Док се свим силама труде осујетити напад који би могао угрозити повијесни мировни споразум измеѓу Велике Британије и Ирана, обавјештајци несвјесно пуштају на слободу немилосрднога убојицу. Но кад је посриједи вирус који се понаша као плуќна куга, нема преговора. Кад Зафа отму наоружани плаќеници, екипа увиди да у игри великих улога они имају веома лоше карте. Ноќне море полако се обистињују, а Лондону пријети потпуно уништење.

У шестој сезони обавјештајци се такоѓер обрачунавају с непокорним ЦИА-иним агентом којег мотивира једино похлепа, а открит ќе и илегалне америчке шпијунске авионе те макинације сумњиве организације која помаже иранско нуклеарно наоружавање без обзира на посљедице. Кад је Адаму подваљено убојство новинара, испостави се да ќе га веза с дипломатовом женом скупо стајати. Шеста сезона доноси и понешто новога. Све гори односи САД-а и Ирана, те очајни покушаји МИ5 да спријечи рат, само су позадина напетих епизода.
Серија се истиче бројним наградама. Добитница је БАФТА-е за најбољу драмску серију 2003., а у истој категорији освојила је и награде Броадцаст 2002. и РТС Программе 2004.

Седма сезона ове награѓиване драмске серије доноси нам још занимљивију причу! Глумачкој се постави придружује љепушкасти Рицхард Армитаге у улози Луцаса Нортха, агента обавјештајне службе МИ5. Након што је пет година провео у руском затвору, враќа се на посао, гдје га срдачно дочекује шеф службе и стари пријатељ Харрy Пеарце, који је одиграо кључну улогу у његову пуштању. Луцас жарко жели одмах почети радити зато што је Одјел Д на задатку који је уско повезан с Русијом. Но може ли се након свега што је проживио Луцасу слијепо вјеровати? Окосница седме сезоне класична је шпијунажа. У свијету у којем се никому не може вјеровати и у којем се ништа не узима здраво за готово, екипа ќе морати прекрижити технологију и уздати се у властиту памет јер ќе се суочити с најодлучнијим и најопаснијим непријатељима досада.

Беше на каналите:

Elta 1 HD  STAR Movies  STAR Crime  STAR  RTS1  ZDF  HTV1  

Препораки
  • Нарко-мрежа (2002)

    image
    За време на судењето на Дианџело Барксдејл, дилер на дрога обвинет за убиство, главниот сведок на одбраната го повлекува сведочењето и го ослободува Дианџело од...
  • Вавилон Берлин (2017)

    image
    Берлин во лудите 1920-ти е метропола за талентираните и амбициозните. Но, зад блескавата површина, осиромашените маси се стремат кон подобар живот. Тоа е време на...
  • 911 (2018)

    image
    Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
  • Приказната на робинката (2017)

    image
    Серијата прикажува жена која е присилена да живее како конкубина во едно фундаменталистичко теократско диктаторство во блиската иднина, во тоталитарната држава...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.