Оценка на корисникот: 4/10
(6 гласови)

сезона: 1

епизода: 1

Содржина

Серија “ТОМА” је један импресионистички портрет Томе Здравковиќа који приказује саме његове почетке, баш као и врхунац славе, његове љубави које су га инспирисале приликом компоновања неких од највеќих хитова, баш као и однос са великим бројем пријатеља које је имао у уметничком миљеу тадашње Југославије.
Поред Томе, кроз серију ќемо пратити и животе познатих уметника тог времена: Зорана Радмиловиќа, Мике Антиќа, Тозовца и других. “ТОМА” је биографска серија о Томи Здравковиќу, човеку кога не памтимо само по његовим песмама и начину на који их је певао, веќ и као једног великог боема – по понашању и у души. Серија прати две линије радње: 1991. пратимо однос Томе и доктора који започиње лечење Томе и како се то познанство претвара у пријатељство. Друга линија прати Томин живот: од детињства у Печењевцима, преко познанства са Силваном Арменулиќ које ќе пресудно утицати на његову каријеру али и на приватни живот, достизања неслуќене висине популарности, али и дна живота. Ово је прича о души.

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.