Серии

 • Великата

  четврток

  13.6.24

  21:41

  Великата

  The Great (2021)

  Во втората сезона на „Великата“, Катерина конечно го презема рускиот трон, но ако дотогаш мислела дека превратот против нејзиниот сопруг бил тежок, тоа не е ништо во однос на ‘ослободувањето’ на земјата која не го...

 • Великата

  петок

  14.6.24

  03:11

  Великата

  The Great (2021)

  Во втората сезона на „Великата“, Катерина конечно го презема рускиот трон, но ако дотогаш мислела дека превратот против нејзиниот сопруг бил тежок, тоа не е ништо во однос на ‘ослободувањето’ на земјата која не го...

 • Нашето знаме значи смрт

  недела

  16.6.24

  12:51

  Нашето знаме значи смрт

  Our Flag Means Death (2022)

  Плашејќи се дека ќе добијат скорбут, екипажот застанува во Св. Августин, каде што потрагата по лимони ги доведува до средба со важен лик од минатото на Џим.

 • Великата

  недела

  16.6.24

  23:30

  Великата

  The Great (2021)

  Во втората сезона на „Великата“, Катерина конечно го презема рускиот трон, но ако дотогаш мислела дека превратот против нејзиниот сопруг бил тежок, тоа не е ништо во однос на ‘ослободувањето’ на земјата која не го...

 • Нашето знаме значи смрт

  понеделник

  17.6.24

  15:10

  Нашето знаме значи смрт

  Our Flag Means Death (2022)

  Плашејќи се дека ќе добијат скорбут, екипажот застанува во Св. Августин, каде што потрагата по лимони ги доведува до средба со важен лик од минатото на Џим.

 • Летиција Батаља: Фотографирање на животот и смртта во Палермо

  вторник

  18.6.24

  16:50

  Летиција Батаља: Фотографирање на животот и смртта во Палермо

  LETIZIA BATTAGLIA - SHOOTING LIFE AND DEATH IN PALERMO EP. 01 (2023)

  Летиција Батаља, родена во 1935 г. во Палермо, уште од млада копнеела за слобода и независност. Таа брзо се омажила на 16-годишна возраст за да избега од своето насилно семејство, но повторно е затворена во бракот со...

 • Летиција Батаља: Фотографирање на животот и смртта во Палермо

  вторник

  18.6.24

  18:35

  Летиција Батаља: Фотографирање на животот и смртта во Палермо

  LETIZIA BATTAGLIA - SHOOTING LIFE AND DEATH IN PALERMO EP. 02 (2023)

  Летиција Батаља, родена во 1935 г. во Палермо, уште од млада копнеела за слобода и независност. Таа брзо се омажила на 16-годишна возраст за да избега од своето насилно семејство, но повторно е затворена во бракот со...

 • Летиција Батаља: Фотографирање на животот и смртта во Палермо

  среда

  19.6.24

  06:00

  Летиција Батаља: Фотографирање на животот и смртта во Палермо

  LETIZIA BATTAGLIA - SHOOTING LIFE AND DEATH IN PALERMO EP. 01 (2023)

  Летиција Батаља, родена во 1935 г. во Палермо, уште од млада копнеела за слобода и независност. Таа брзо се омажила на 16-годишна возраст за да избега од своето насилно семејство, но повторно е затворена во бракот со...

 • Летиција Батаља: Фотографирање на животот и смртта во Палермо

  среда

  19.6.24

  07:45

  Летиција Батаља: Фотографирање на животот и смртта во Палермо

  LETIZIA BATTAGLIA - SHOOTING LIFE AND DEATH IN PALERMO EP. 02 (2023)

  Летиција Батаља, родена во 1935 г. во Палермо, уште од млада копнеела за слобода и независност. Таа брзо се омажила на 16-годишна возраст за да избега од своето насилно семејство, но повторно е затворена во бракот со...

Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.