Содржина:

Од искусних продуцената Винцеа Гиллигана (Досјеи X) и Марка Јохнсона (Донние Брасцо, Кишни човјек) долази драмска серија о једном нимало каризматичном и не особито занимљивом професору кемије, Wалтеру. Овај необични кемичар открива нови смисао живота након што сазна да је оболио од карцинома. Иако је једном био успјешан кемичар, Wалтер сада кемију само предаје и то незаинтересираним средњошколцима, док пола радног времена ради у ауто праоници како би могао уздржавати обитељ. Схваќајуќи да осим своје обитељи нема ништа, како би им осигурао бољу будуќност једном када њега више не буде, Wалтер креќе неочекиваним путем и окреќе се криминалу. Wалтер (Брyан Цранстон) је педесетогодишњак који има супругу Скyлер (Анна Гунн), домаќицу која се забавља куповином и продајом ствари преко еБаyа и сина Wалтера (РЈ Митте), одлучног 17-огодишњака обољелог од церебралне парализе. Wалтеру је дијагностицирана терминална фаза карцинома и од лијечника сазнаје да му је преостало још само двије године живота. Изабравши да ову вијест не подијели одмах са својом супругом и сином, Wалтер се заклиње да ќе учинити све што је потребно како би својој обитељи осигурао бољу и сигурнију будуќност. Прва прилика му се укаже када му шогор, агент у одјелу за наркотике, Ханк Wелд (Деан Норрис) да на знање колики се износи заправо крију иза препродаје једне супстанце, коју би он и с повезом на очима знао направити. Инспириран новим информацијама Wалт покреќе свој мали покретни лабораториј те као партнера ангажира бившег студента Јессеја Пинкмана (Аарон Паул). С обзиром на Wалтерову експертизу из подручја кемије, неќе проќи пуно времена прије него се надалеко прочује да овај двојац производи најбољу дрогу. Прве невоље и несугласице измеѓу партнера искрснут ќе након што се Јессе повеже с локалним дилером који жели уќи у посао с њима. Но дилеров роѓак, којему је лоше кренуло након што је стари илегални лабораториј разоткривен, жели освету. Ствари постану све лошије када дилер схвати да постоји познанство измеѓу Wалтера и агента ДЕА-е с којим га је видио у ноќи када је био ухиќен. Након што бива присиљен убити двојицу осветољубивих дилера дроге и његова супруга сазна за његову болест, Wалтеру више не преостаје ништа за изгубити. Пуца по шавовима! Његова прича 'На путу према доље' ту тек почиње. Очајнички држеќи корак испред закона и новонасталих ривала из свијета криминала, Wалт пролази кроз велику трансформацију, пролази пут од брижног оца и супруга до немилосрдног и неустрашивог конкурента на нарко-тржишту.

Препораки
  • Вавилон Берлин (2017)

    image
    Берлин во лудите 1920-ти е метропола за талентираните и амбициозните. Но, зад блескавата површина, осиромашените маси се стремат кон подобар живот. Тоа е време на...
  • Живи Мртовци (2010)

    image
    Заменик шерифа Рик Грајмс се буди из коме и затиче свој свет у рушевинама. Сада мора да предводи групу преживелих како би остали живи.
  • Der Bozen Krimi (2015)

    image
    The Bolzano thriller - the series.
  • Money. Murder. Zurich. (2016)

    image
    Maybe you can't make a killing in Zurich anymore, but it's still possible to kill and get killed - Attorney Thomas Borchert is back in his native Zurich. And if...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.