Една од најпопуларните ТВ програми ширум светот, оваа паметна, софистицирана комедија нуди урнебесен поглед кон анксиозноста и апсурдноста на пријателството, кариерите и врските на шест блиски пријатели кои живеат во Њујорк.
Влезете во срцата и умовите на шест пријатели кои живеат во Њујорк додека тие ги истражуваат анксиозноста и апсурдноста на тоа да се биде вистински возрасен. Оваа паметна, софистицирана серија нуди урнебесен поглед кон врските и работењето во големиот град. Како што дознаваат Рејчел, Моника, Фиби, Џои, Чендлер и Рос, потрагата по среќа често отвора повеќе прашања од одговори. Но додека трагаат по исполнетост, тие исто така се чуваат еден со друг во ова возбудливо време кога сѐ изгледа возможно – сѐ додека имаат Пријатели.

Се прикажува на каналите:

HBO2  RTL2  HBO3  MRT2  MRT1  RTL Living  

Беше на каналите:

MRT 3 MK  SUPER RTL  PRO 7  JimJam  E!  RTK 1  HTV1  Kabel 1  RAI 2  

Следна епизода:

денес
18:10
Премиера Пријатели 10, Еп. 2
денес
18:35
Премиера Пријатели 10, Еп. 3
денес
22:40
Пријатели 4, Еп. 18
денес
22:55
Премиера Пријатели 10, Еп. 2
денес
23:05
Пријатели 4, Еп. 19
денес
23:20
Премиера Пријатели 10, Еп. 3
Утре
06:14
Пријатели, сериски филм
Утре
09:55
Пријатели 4, Еп. 18 ®
Утре
10:20
Пријатели 4, Еп. 19 ®
Утре
10:47
Пријатели, сериски филм
Утре
12:30
Премиера Пријатели 10, Еп. 4
Утре
12:55
Премиера Пријатели 10, Еп. 5
Утре
16:27
Пријатели, сериски филм
Утре
18:05
Премиера Пријатели 10, Еп. 4
Утре
18:30
Премиера Пријатели 10, Еп. 5
Утре
22:20
Пријатели, сериски филм ®
Утре
22:35
Пријатели 4, Еп. 20
Утре
22:55
Пријатели 4, Еп. 21
Утре
23:15
Премиера Пријатели 10, Еп. 4
Утре
23:40
Премиера Пријатели 10, Еп. 5
сабота
06:14
Пријатели, сериски филм
сабота
13:10
Пријатели 9, Еп. 19
сабота
13:35
Пријатели 9, Еп. 20
сабота
13:42
Пријатели, сериски филм
сабота
13:55
Пријатели 9, Еп. 21
сабота
14:20
Пријатели 9, Еп. 22
сабота
14:45
Премиера Пријатели 9, Еп. 23
сабота
15:35
Премиера Пријатели 10, Еп. 1
сабота
16:05
Премиера Пријатели 10, Еп. 2
сабота
16:25
Премиера Пријатели 10, Еп. 3
сабота
16:50
Премиера Пријатели 10, Еп. 4
сабота
17:10
Премиера Пријатели 10, Еп. 5
сабота
22:20
Пријатели, сериски филм ®
недела
00:30
Пријатели 6, Еп. 16
недела
00:55
Пријатели 6, Еп. 17
недела
22:20
Пријатели, сериски филм ®
понеделник
00:35
Пријатели 6, Еп. 18
понеделник
01:00
Пријатели 6, Еп. 19
понеделник
09:55
Пријатели 4, Еп. 20 ®
понеделник
10:20
Пријатели 4, Еп. 21 ®
понеделник
10:47
Пријатели, сериски филм
понеделник
12:30
Премиера Пријатели 10, Еп. 6
понеделник
12:55
Премиера Пријатели 10, Еп. 7
понеделник
15:25
Пријатели, Еп. 19, сериски филм ®
понеделник
15:45
Пријатели, Еп. 20, сериски филм ®
понеделник
16:10
Пријатели, Еп. 21, сериски филм ®
понеделник
16:27
Пријатели, сериски филм
понеделник
16:35
Пријатели, Еп. 22, сериски филм ®
понеделник
18:10
Премиера Пријатели 10, Еп. 6
понеделник
18:35
Премиера Пријатели 10, Еп. 7
понеделник
22:20
Пријатели, Еп. 23, сериски филм ®
понеделник
22:30
Премиера Пријатели 10, Еп. 6
понеделник
22:35
Пријатели 4, Еп. 22
понеделник
22:55
Премиера Пријатели 10, Еп. 7
понеделник
22:55
Пријатели 4, Еп. 23
вторник
06:14
Пријатели, сериски филм
вторник
09:55
Пријатели 4, Еп. 22 ®
вторник
10:20
Пријатели 4, Еп. 23 ®
вторник
10:47
Пријатели, сериски филм
21.9.21
12:30
Премиера Пријатели 10, Еп. 8
21.9.21
12:55
Премиера ПРИЈАТЕЛИ 10, Еп. 9, Сериски филм
21.9.21
15:25
Пријатели, Еп. 24, сериски филм ®
21.9.21
15:45
Пријатели, Еп. 25, сериски филм ®
21.9.21
16:05
Пријатели, Еп. 1, сериски филм ®
21.9.21
16:27
Пријатели, сериски филм
21.9.21
16:30
Пријатели, Еп. 2, сериски филм ®
21.9.21
18:10
Премиера Пријатели 10, Еп. 8
21.9.21
18:35
Премиера ПРИЈАТЕЛИ 10, Еп. 9, Сериски филм
21.9.21
22:25
Пријатели, Еп. 3, сериски филм ®
21.9.21
22:35
Пријатели 5, Еп. 1
21.9.21
22:50
Премиера Пријатели 10, Еп. 8
21.9.21
22:55
Пријатели 5, Еп. 2
21.9.21
23:15
Премиера ПРИЈАТЕЛИ 10, Еп. 9, Сериски филм
22.9.21
06:13
Пријатели, сериски филм
22.9.21
09:55
Пријатели 5, Еп. 1 ®
22.9.21
10:20
Пријатели 5, Еп. 2 ®
22.9.21
10:45
Пријатели, сериски филм
22.9.21
12:30
Премиера ПРИЈАТЕЛИ 10, Еп. 10, Сериски филм
22.9.21
12:55
Премиера ПРИЈАТЕЛИ 10, Еп. 11, Сериски филм
22.9.21
15:25
Пријатели, Еп. 4, сериски филм ®
22.9.21
15:50
Пријатели, Еп. 5, сериски филм ®
22.9.21
16:10
Пријатели, Еп. 6, сериски филм ®
22.9.21
16:28
Пријатели, сериски филм
22.9.21
16:35
Пријатели, Еп. 7, сериски филм ®
22.9.21
18:10
Премиера ПРИЈАТЕЛИ 10, Еп. 10, Сериски филм
22.9.21
18:30
Премиера ПРИЈАТЕЛИ 10, Еп. 11, Сериски филм
22.9.21
21:30
Пријатели, Еп. 8, сериски филм ®
22.9.21
21:50
Пријатели, Еп. 9, сериски филм ®
22.9.21
22:15
Пријатели, Еп. 10, сериски филм ®
22.9.21
22:35
Пријатели 5, Еп. 3
22.9.21
22:55
Пријатели 5, Еп. 4
23.9.21
00:05
Премиера ПРИЈАТЕЛИ 10, Еп. 10, Сериски филм
23.9.21
00:25
Премиера ПРИЈАТЕЛИ 10, Еп. 11, Сериски филм
23.9.21
06:13
Пријатели, сериски филм
23.9.21
09:55
Пријатели 5, Еп. 3 ®
23.9.21
10:20
Пријатели 5, Еп. 4 ®
23.9.21
10:47
Пријатели, сериски филм
23.9.21
12:30
Премиера ПРИЈАТЕЛИ 10, Еп. 12, Сериски филм
23.9.21
13:00
Премиера ПРИЈАТЕЛИ 10, Еп. 13, Сериски филм
23.9.21
16:27
Пријатели, сериски филм
ПРЕПОРАКИ
 • О колку убаво (2013)

  денес
  image
  The series follows a group of students at the private university "O sa mirë". The students come from different Albanian-speaking regions of Albania, Kosovo,...
 • Мама (2013)

  денес
  image
  Алисон Џени, добитница награда Еми и Оскар, глуми у овој урнебесној и често помало тужној комедији извршног продуцента Чака Лорија ("Штребери", "Млади Шелдон",...
 • Што правиме во сенките (2019)

  денес
  image
  Документаристички поглед во дневните (односно, ноќните) животи на тројца вампири кои се цимери и живеат на Статен Ајленд. Вампирите се обидуваат да планираат...
 • Боунс (2005)

  денес
  image
  Америчко ТВ остварење, у коме се преплиќу форензичке и полицијске методе. Свака епизода базирана је на једом случају ФБИ који се тиче неразјашњених околности у...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.