рејтинг: 8.1/10
Оценка на корисникот: 8.9/10
(130 гласови)

Ленард и Шелдон се цимери и брилијантни физичари. Тие се беспрекорни умови кои знаат како функционира вселената. Но, ова знаење не им помага во комуникацијата со останатиот свет, а особено кога треба да се разговара со жените. Ситуацијата се менува кога во станот отспротива се вселува симпатичната и комуникативна Пени. За Ленард, од тој момент се отвора еден сосема нов, нему непознат свет, во кој може да се најде место и за љубов.
За разлика од некои други хумористични серии “ Бубалици” уште на самиот почеток постигна голема гледаност благодарение на одличното сценарио со духовити дијалози, што и овозможи да стигне и до четвртата сезона, која во моментот се снима.

Се прикажува на каналите:

RTL2  FOX  PRO 7  HBO2  

Беше на каналите:

RTL Living  Tring Smile  MRT2  MRT1  RTL  

Следна епизода:

денес
21:40
Теоријата за Големата експлозија 6, Еп. 17
денес
22:05
Теоријата за Големата експлозија 6, Еп. 18
денес
23:50
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 12
денес
00:15
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 13
Утре
08:00
Бубалици
Утре
08:30
Бубалици
Утре
08:55
Бубалици
Утре
17:10
Бубалици
Утре
17:40
Бубалици
понеделник
07:15
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 12
понеделник
07:40
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 13
понеделник
11:55
Теоријата за Големата експлозија 7, Еп. 23
понеделник
12:15
Теоријата за Големата експлозија 7, Еп. 24
понеделник
13:50
Теоријата за Големата експлозија 6, Еп. 17
понеделник
14:20
Теоријата за Големата експлозија 6, Еп. 18
понеделник
15:15
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 12
понеделник
15:40
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 13
понеделник
21:30
Теоријата за Големата експлозија 6, Еп. 19
понеделник
21:55
Теоријата за Големата експлозија 6, Еп. 20
понеделник
23:50
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 14
вторник
00:15
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 15
вторник
07:15
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 14
вторник
07:40
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 15
вторник
11:55
Теоријата за Големата експлозија 8, Еп. 1
вторник
12:15
Теоријата за Големата експлозија 8, Еп. 2
вторник
13:50
Теоријата за Големата експлозија 6, Еп. 19
вторник
14:20
Теоријата за Големата експлозија 6, Еп. 20
вторник
15:15
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 14
вторник
15:40
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 15
вторник
21:30
Теоријата за Големата експлозија 6, Еп. 21
вторник
21:55
Теоријата за Големата експлозија 6, Еп. 22
вторник
23:50
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 16
среда
00:15
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 17
среда
07:15
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 16
среда
07:40
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 17
среда
11:55
Теоријата за Големата експлозија 8, Еп. 3
среда
12:15
Теоријата за Големата експлозија 8, Еп. 4
4.10.23
13:50
Теоријата за Големата експлозија 6, Еп. 21
4.10.23
14:20
Теоријата за Големата експлозија 6, Еп. 22
4.10.23
15:15
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 16
4.10.23
15:40
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 17
4.10.23
21:30
Теоријата за Големата експлозија 6, Еп. 23
4.10.23
21:55
Теоријата за Големата експлозија 6, Еп. 24
4.10.23
23:50
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 18
5.10.23
00:15
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 19
5.10.23
07:15
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 18
5.10.23
07:40
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 19
5.10.23
11:25
Теоријата за Големата експлозија 8, Еп. 5
5.10.23
11:45
Теоријата за Големата експлозија 8, Еп. 6
5.10.23
13:50
Теоријата за Големата експлозија 6, Еп. 23
5.10.23
14:20
Теоријата за Големата експлозија 6, Еп. 24
5.10.23
15:15
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 18
5.10.23
15:40
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 19
5.10.23
21:30
Теоријата за Големата експлозија 7, Еп. 1
5.10.23
21:55
Теоријата за Големата експлозија 7, Еп. 2
5.10.23
23:50
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 20
6.10.23
00:15
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 21
6.10.23
07:15
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 20
6.10.23
07:40
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 21
6.10.23
11:45
Теоријата за Големата експлозија 8, Еп. 7
6.10.23
12:05
Теоријата за Големата експлозија 8, Еп. 8
6.10.23
13:50
Теоријата за Големата експлозија 7, Еп. 1
6.10.23
14:20
Теоријата за Големата експлозија 7, Еп. 2
6.10.23
15:15
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 20
6.10.23
15:40
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 21
6.10.23
21:30
Теоријата за Големата експлозија 7, Еп. 3
6.10.23
21:55
Теоријата за Големата експлозија 7, Еп. 4
6.10.23
23:50
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 22
7.10.23
00:15
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 23
9.10.23
07:15
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 22
9.10.23
07:40
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 23
9.10.23
12:25
Теоријата за Големата експлозија 8, Еп. 9
9.10.23
12:45
Теоријата за Големата експлозија 8, Еп. 10
9.10.23
13:50
Теоријата за Големата експлозија 7, Еп. 3
9.10.23
14:20
Теоријата за Големата експлозија 7, Еп. 4
9.10.23
15:15
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 22
9.10.23
15:40
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 23
9.10.23
21:30
Теоријата за Големата експлозија 7, Еп. 5
9.10.23
21:55
Теоријата за Големата експлозија 7, Еп. 6
9.10.23
23:50
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 24
10.10.23
00:15
Теоријата за Големата експлозија 6, Еп. 1
10.10.23
07:15
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 24
10.10.23
07:40
Теоријата за Големата експлозија 6, Еп. 1
10.10.23
12:05
Теоријата за Големата експлозија 8, Еп. 11
10.10.23
12:25
Теоријата за Големата експлозија 8, Еп. 12
10.10.23
13:50
Теоријата за Големата експлозија 7, Еп. 5
10.10.23
14:20
Теоријата за Големата експлозија 7, Еп. 6
10.10.23
15:15
Теоријата за Големата експлозија 5, Еп. 24
10.10.23
15:40
Теоријата за Големата експлозија 6, Еп. 1
10.10.23
21:30
Теоријата за Големата експлозија 7, Еп. 7
10.10.23
21:55
Теоријата за Големата експлозија 7, Еп. 8
10.10.23
23:50
Теоријата на големиот пукот 6, Еп. 2
11.10.23
00:15
Теоријата на големиот пукот 6, Еп. 3
11.10.23
07:15
Теоријата на големиот пукот 6, Еп. 2
11.10.23
07:40
Теоријата на големиот пукот 6, Еп. 3
11.10.23
11:35
Теоријата за Големата експлозија 8, Еп. 13
11.10.23
11:55
Теоријата за Големата експлозија 8, Еп. 14
11.10.23
13:50
Теоријата за Големата експлозија 7, Еп. 7
11.10.23
14:20
Теоријата за Големата експлозија 7, Еп. 8
11.10.23
15:15
Теоријата на големиот пукот 6, Еп. 2
ПРЕПОРАКИ
 • Два и по мушкарца (2003)

  image
  Цхарлие (Цхарлие Схеен) и Алан Харпер (Јон Црyер) су два брата који се, унаточ томе што су потпуне супротности, ипак на крају добро слажу. Мало је тога што им је...
 • Современо семејство (2009)

  image
  Џеј има возрасни деца, внуци и прекрасна млада жена која и самата има малолетен син; сите заедно мораат да ги премостат генерациските, културните и општествените...
 • Пријатели (1994)

  image
  Една од најпопуларните ТВ програми ширум светот, оваа паметна, софистицирана комедија нуди урнебесен поглед кон анксиозноста и апсурдноста на пријателството,...
 • Малата Каја (2019)

  image
  Abandoned by his wife, Nejat is lying to his daughter not to be upset. But as Kayra grows, these lies become unbearable. Nejat, who is trapped in the corner,...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.