Пади Консидин као краљ Висерис Таргарјен, кога су владари Вестероса одабрали да наследи Старог краља, Џехариса Таргарјена, на Великом веќу у Харенхалу. Драг, топао и пристојан човек, Висерис само жели да очува наслеѓе свог деде. Ипак, добри људи нису увек добри краљеви.
Мет Смит као принц Демон Таргарјен, млаѓи брат краља Висериса и наследник престола. Поред тога што је одважни ратник и јахач змајева, он поседује змајеву крв. Ипак, изрека каже да када се Таргарјен роди, богови бацају новчиќ...
Оливија Кук као Алисент Хајтауер, ќерка Ота Хајтауера и најшармантнија жена у Седам краљевстава. Одгајана у Црвеној тврѓави у краљевом најближем окружењу, истовремено је грациозна и политички способна.
Ема Дарси као принцеза Ренира Таргарјен, краљева првороѓена ќерка, чисте валиријске крви. Вешта је у јахању змајева и многи би рекли да је роѓена са свиме што јој је потребно... осим што се није родила као мушкарац.
Стив Тусон као Лорд Корлис Веларијон, „Морска змија“, владар куќе Веларијон, валиријске крви старе готово колико и куќа Таргарјен. Познат и по надимку „Морска змија“, он је најчувенији наутичар и авантуриста у историји Седам краљевстава. Учинио је своју куќу једном од најмоќнијих, богатијом чак и од Ланистерових, са највеќом морнарицом на свету.
Ив Бест као принцеза Ренис Таргарјен, јахачица змајева и супруга лорда Корлиса Веларијона. „Некрунисана краљица“ прескочена је за престо на Великом савету јер је гласове добио њен роѓак Висерис, само зато што је мушкарац.
Фабијен Франкел као сер Кристон Кол, пореклом из Дорне. Колу не припада ни земља ни титула, све што има је понос и природни дар за мачевање.
Соноја Мизуно као Мисарија, која је у Вестерос дошла празних руку, продата вше пута него што се сеќа. Могла је да увене... али уместо тога је постала најпоузданија -- и најневероватнија – савезница принца Демона Таргарјена, престолонаследника.
Рис Ифанс као Ото Хајтауер, краљева рука, увек одан краљу и краљевству. Као највеќу претњу види краљевог брата Демона, наследника престола.

Беше на каналите:

PRO 7  HBO3  HBO2  HBO  

Препораки
 • Игра на тронови (2011)

  image
  Во земја каде летата траат со децении, а зимите може да траат и цел еден живот, неволјите се подготвуваат. Од југот кој кова завера и дивите источни земји, до...
 • Бен Хур (2010)

  image
  Младиот еврејски принц ќе тргне по патот на одмаздата откако неговиот стар пријател ќе ги зароби него и неговото семејство… Прекрасна екранизација на славната...
 • Библиотекари (2014)

  image
  Серија прати тематику истоимене филмске трилогије "Тхе Либрариан", у којој пратимо авантуре чланова древне организације чији је задатак проналазак и чување моќних...
 • Црна једра (2014)

  image
  Радња ове авантуристичке серије смјештена је на почетку 18. стољеќа, а прати злогласног капетана Флинта и његову посаду. Серија је инспирирана класичним романом...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.