Покрај тоа што е мал и дружељубив, Пет е херој што ги спасува своите пријатели, избегнувајќи многубројни пречки на неговиот пат.
Покрај тоа што е мал и дружељубив, Пет отсекогаш бил херој! Пет е „малото куче од соседството“, пријател што отсекогаш сте сонувале да го имате! Со неговото големо муце, тој не изгледа многу страшно, но е многу посветен и храбар. За дополнителна сила и храброст, тој не се колеба да облече наметка или друга опрема потребна за акција и за да се справи со кој било предизвик. Тој ги совладува непремостливите пречки со своите импровизирани планови и генијален ум! Неговите мисии понекогаш се опасни, а честопати и смешни! Заедно со Лола, единственото дете во семејството, кое многу сака да си игра со Пет, како и со Худи, симпатичната мачка која тукушто дошла во семејството и којашто секогаш прави некакви бељи, Пет ќе има еден куп работа!

Се прикажува на каналите:

Boomerang  

Следна епизода:

денес
00:00
Кучето Пет 1, Еп. 57
денес
00:05
Кучето Пет 1, Еп. 58
денес
00:10
Кучето Пет 1, Еп. 77
денес
00:25
Кучето Пет 1, Еп. 78
денес
00:30
Кучето Пет 1, Еп. 59
денес
00:40
Кучето Пет 1, Еп. 60
денес
00:45
Кучето Пет 1, Еп. 61
денес
05:00
Кучето Пет 1, Еп. 58
денес
05:05
Кучето Пет 1, Еп. 77
денес
05:10
Кучето Пет 1, Еп. 78
денес
05:15
Кучето Пет 1, Еп. 59
денес
05:25
Кучето Пет 1, Еп. 60
денес
05:30
Кучето Пет 1, Еп. 61
денес
05:35
Кучето Пет 1, Еп. 62
денес
05:40
Кучето Пет 1, Еп. 63
Утре
00:00
Кучето Пет 1, Еп. 62
Утре
00:05
Кучето Пет 1, Еп. 63
Утре
00:10
Кучето Пет 1, Еп. 64
Утре
00:25
Кучето Пет 1, Еп. 65
Утре
00:30
Кучето Пет 1, Еп. 66
Утре
00:40
Кучето Пет 1, Еп. 67
Утре
00:45
Кучето Пет 1, Еп. 68
Утре
05:00
Кучето Пет 1, Еп. 64
Утре
05:05
Кучето Пет 1, Еп. 65
Утре
05:10
Кучето Пет 1, Еп. 66
Утре
05:20
Кучето Пет 1, Еп. 67
Утре
05:25
Кучето Пет 1, Еп. 68
Утре
05:30
Кучето Пет 1, Еп. 69
Утре
05:40
Кучето Пет 1, Еп. 70
Утре
05:45
Кучето Пет 1, Еп. 71
четврток
14:30
Кучето Пет 1, Еп. 1
четврток
14:35
Кучето Пет 1, Еп. 2
четврток
14:40
Кучето Пет 1, Еп. 3
петок
00:00
Кучето Пет 1, Еп. 69
петок
00:05
Кучето Пет 1, Еп. 70
петок
00:10
Кучето Пет 1, Еп. 71
петок
00:25
Кучето Пет 1, Еп. 72
петок
00:30
Кучето Пет 1, Еп. 73
петок
00:40
Кучето Пет 1, Еп. 74
петок
00:45
Кучето Пет 2, Еп. 1
петок
05:00
Кучето Пет 1, Еп. 72
петок
05:05
Кучето Пет 1, Еп. 73
петок
05:10
Кучето Пет 1, Еп. 74
петок
05:20
Кучето Пет 2, Еп. 1
петок
05:25
Кучето Пет 2, Еп. 2
петок
05:30
Кучето Пет 2, Еп. 3
петок
05:40
Кучето Пет 2, Еп. 4
петок
05:45
Кучето Пет 2, Еп. 5
петок
08:30
Кучето Пет 1, Еп. 1
петок
08:35
Кучето Пет 1, Еп. 2
петок
08:40
Кучето Пет 1, Еп. 3
петок
14:30
Кучето Пет 1, Еп. 4
петок
14:35
Кучето Пет 1, Еп. 5
петок
14:45
Кучето Пет 1, Еп. 6
сабота
00:00
Кучето Пет 2, Еп. 2
сабота
00:05
Кучето Пет 2, Еп. 3
сабота
00:10
Кучето Пет 2, Еп. 4
сабота
00:25
Кучето Пет 2, Еп. 5
сабота
00:30
Кучето Пет 2, Еп. 6
сабота
00:40
Кучето Пет 2, Еп. 7
сабота
00:45
Кучето Пет 2, Еп. 8
сабота
05:00
Кучето Пет 2, Еп. 6
сабота
05:05
Кучето Пет 2, Еп. 7
сабота
05:10
Кучето Пет 2, Еп. 8
сабота
05:20
Кучето Пет 2, Еп. 9
сабота
05:25
Кучето Пет 2, Еп. 10
сабота
05:30
Кучето Пет 2, Еп. 11
сабота
05:40
Кучето Пет 2, Еп. 13
сабота
05:45
Кучето Пет 2, Еп. 14
сабота
08:30
Кучето Пет 1, Еп. 4
сабота
08:35
Кучето Пет 1, Еп. 5
сабота
08:45
Кучето Пет 1, Еп. 6
сабота
14:30
Кучето Пет 1, Еп. 7
сабота
14:35
Кучето Пет 1, Еп. 8
сабота
14:45
Кучето Пет 1, Еп. 9
недела
00:00
Кучето Пет 2, Еп. 9
недела
00:05
Кучето Пет 2, Еп. 10
недела
00:10
Кучето Пет 2, Еп. 11
недела
00:25
Кучето Пет 2, Еп. 13
недела
00:30
Кучето Пет 2, Еп. 14
недела
00:40
Кучето Пет 2, Еп. 15
недела
00:45
Кучето Пет 2, Еп. 16
недела
05:00
Кучето Пет 2, Еп. 15
недела
05:05
Кучето Пет 2, Еп. 16
недела
05:10
Кучето Пет 2, Еп. 17
недела
05:15
Кучето Пет 2, Еп. 18
недела
05:25
Кучето Пет 2, Еп. 20
недела
05:30
Кучето Пет 2, Еп. 21
недела
05:40
Кучето Пет 2, Еп. 24
недела
05:45
Кучето Пет 2, Еп. 25
недела
08:30
Кучето Пет 1, Еп. 7
недела
08:35
Кучето Пет 1, Еп. 8
недела
08:45
Кучето Пет 1, Еп. 9
23.1.22
14:30
Кучето Пет 1, Еп. 10
23.1.22
14:35
Кучето Пет 1, Еп. 11
23.1.22
14:45
Кучето Пет 1, Еп. 76
24.1.22
00:00
Кучето Пет 2, Еп. 17
24.1.22
00:05
Кучето Пет 2, Еп. 18
24.1.22
00:10
Кучето Пет 2, Еп. 20
24.1.22
00:25
Кучето Пет 2, Еп. 21
ПРЕПОРАКИ
 • Титани тинејџери, одиме! (2013)

  понеделник
  image
  Мали Титани Напред на комичан начин добијају увид у животе суперхероја. Глеаоци ќе коначно имати прилику да виде како живе суперхероји тинејџери. Мали Титани:...
 • Ангело (2010)

  понеделник
  image
  Ангело је једанаестогодишњи дјечак који има своју 'банду' Ангело Рулес Ганг, коју чине Схерwоод, Ангелов најбољи пријатељ, његова сусједа Лола и 5-огодишњи брат...
 • Миракулус, авантуре бубамаре и црног мачора (2015)

  понеделник
  image
  Маринетте Дупаин-Цхенг и Адриен Агресте наизглед су обични паришки средњошколци који се ни по чему не разликују од својих вршњака, но обоје крију мистериозну...
 • Мојата бучна куќа (2015)

  понеделник
  image
  Линколн Лауд е 11-годишно момче кое живее со 10 сестри! Која е тајната на Линколн за да преживее во таа бучна средина? Тој секогаш има план. А со помош од...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.