„Патролни шепи“ прикажува кученца спасувачи предводени од Рајдер, момче што ја сака технологијата. Тие покажуваат дека нема преголема работа или премало кученце и делат лекции на тема државјанство, социјални вештини и решавање проблеми.
Предводени од 10-годишниот Рајдер, кученцата од „Патролните шепи“ се кучиња спасувачи на тренинг. Секое кученце е инспирирано од вистинска работа како пожарникар, полицаец и работник. Кога во Заливот Авантура пристига некоја неволја, таму се да го спасат денот! Без разлика дали е маче на дрво или воз надвор од шините, тие секогаш имаат начин да им помогнат на тие што треба. „Патролни шепи“ покажува дека нема преголема работа или премало кученце и делат лекции за сите возрасти на тема државјанство, социјални вештини и решавање проблеми.

Се прикажува на каналите:

Nick Jr.  Pikaboo  SUPER RTL  Nickelodeon RS  

Беше на каналите:

Bang Bang  HTV3  RTS2  Cufo TV  Hayatovci  RTL  Hayat TV  RTRS  Hayat Plus  

Следна епизода:

недела
01:10
Патролне шапе 5, Еп. 12
Куце спасавају Гудвејеве из снега / Куце спасавају језерце паткица
недела
02:39
Паw Патрол 1, Еп. 12
недела
05:00
Патролне шапе 3, Еп. 10
Куце и Смрдљиви Цвет / Куце Спасавају Мајму-наута
недела
05:10
Патролне шапе 3, Еп. 17
Куце, Највеќе Спортске Звезде / Куце Спасавају Спортски дан
недела
05:30
Патролне шапе 4, Еп. 17
Куце спасавају свемирки камен / Куце спасавају добру градоначелницу
денес
06:10
Патролне шапе 3, Еп. 1
Куце проналазе духа / Тачка на високој жици
денес
06:35
Патролне шапе 7, Еп. 26, Куце спасавају заједничког љубимца
денес
07:00
Патролни шепи 4, Еп. 81
денес
07:30
Патролни шепи 2, Еп. 37
денес
08:00
Патролне шапе 2, Еп. 12, Куце Спасавају Папагаја
денес
08:25
Патролни шепи 2, Еп. 31
денес
08:26
Паw Патрол 1, Еп. 13
денес
08:55
Патролни шепи 2, Еп. 29
денес
09:25
Патролне шапе 2, Еп. 15, Куце Спасавају Пријатеља
денес
09:50
Патролне шапе 4, Еп. 1
Куце спасавају цепелин / Куце спасавају чили кулинарски обрачун
денес
09:55
Патролни шепи 2, Еп. 42
денес
12:45
Патролне шапе 5, Еп. 21
Куце спасавају сат-кукавицу / Куце спасавају куќу госпоѓе Марџори
денес
13:10
Патролне шапе 5, Еп. 23
Куце спасавају залеѓено камповање / Куце спасавају киселе краставчиќе
денес
14:36
Паw Патрол 1, Еп. 13
денес
17:00
Патролне шапе 3, Еп. 10
Куце и Смрдљиви Цвет / Куце Спасавају Мајму-наута
денес
17:10
Патролне шапе 3, Еп. 20, Куце и смрад / Куце и кит
денес
17:55
Патролни шепи 3, Еп. 68
денес
18:55
Патролне шапе 7, Еп. 15
Куце Спасавају Плутајуќе Градоначелнике
денес
19:15
Патролне шапе 7, Еп. 18, Куце спасавају Малог чупавка
денес
21:03
Паw Патрол 1, Еп. 13
денес
21:50
Патролне шапе 4, Еп. 2, Куце спасавају маленог пингвина
денес
00:45
Патролне шапе 5, Еп. 21
Куце спасавају сат-кукавицу / Куце спасавају куќу госпоѓе Марџори
денес
01:10
Патролне шапе 5, Еп. 23
Куце спасавају залеѓено камповање / Куце спасавају киселе краставчиќе
денес
02:49
Паw Патрол 1, Еп. 13
денес
05:00
Патролне шапе 3, Еп. 10
Куце и Смрдљиви Цвет / Куце Спасавају Мајму-наута
денес
05:10
Патролне шапе 3, Еп. 20, Куце и смрад / Куце и кит
денес
05:30
Патролни шепи 4, Еп. 92
Утре
06:10
Патролне шапе 3, Еп. 2
Куце и Златна Грозница / Куце Спасавају Псеќи Кампер
Утре
06:35
Патролне шапе 7, Еп. 26, Куце спасавају заједничког љубимца
Утре
06:55
Патролне шапе 7, Еп. 15
Куце Спасавају Плутајуќе Градоначелнике
Утре
06:55
Патролни шепи 1, Еп. 32
Утре
07:15
Патролне шапе 1, Еп. 1, Куце у Прскајуќој Акцији
Утре
08:28
Паw Патрол 1, Еп. 14
Утре
09:50
Патролне шапе 4, Еп. 2, Куце спасавају маленог пингвина
Утре
12:45
Патролне шапе 5, Еп. 26
Куце спасавају роѓенданско изненаѓење / Куце спасавају пица торањ
Утре
13:10
Патролне шапе 5, Еп. 1
Куце спасавају Мачју спасилачку дружину / Куце спасавају ноја
Утре
14:32
Паw Патрол 1, Еп. 14
Утре
17:10
Патролне шапе 3, Еп. 21
Куцо-Папагаји / Куцо-сирене Спасавају Турботе
Утре
17:55
Патролни шепи 3, Еп. 70
Утре
18:55
Патролне шапе 7, Еп. 16
Куце спасавају цртеж кредом /Куце спасавају вруќ кромпир
Утре
19:15
Патролне шапе 1, Еп. 1, Куце у Прскајуќој Акцији
Утре
20:52
Паw Патрол 1, Еп. 14
Утре
21:50
Патролне шапе 4, Еп. 3
Куце спасавају разиграног змаја / Куце спасавају створења
Утре
00:45
Патролне шапе 5, Еп. 26
Куце спасавају роѓенданско изненаѓење / Куце спасавају пица торањ
Утре
01:10
Патролне шапе 5, Еп. 1
Куце спасавају Мачју спасилачку дружину / Куце спасавају ноја
Утре
02:37
Паw Патрол 1, Еп. 14
Утре
05:10
Патролне шапе 3, Еп. 21
Куцо-Папагаји / Куцо-сирене Спасавају Турботе
Утре
05:30
Патролне шапе 4, Еп. 20
Куце спасавају пошту / Куце спасавају жабу градоначелницу
вторник
06:10
Патролне шапе 3, Еп. 3
Куце Спасавају Фудбалску Утакмицу / Куце Спасавају Среќну Огрлицу
вторник
06:35
Патролне шапе 1, Еп. 1, Куце у Прскајуќој Акцији
вторник
06:55
Патролне шапе 7, Еп. 16
Куце спасавају цртеж кредом /Куце спасавају вруќ кромпир
вторник
06:55
Паw Патрол 1, Еп. 13
вторник
07:15
Патролне шапе 1, Еп. 1, Куце у Прскајуќој Акцији
вторник
09:50
Патролне шапе 4, Еп. 3
Куце спасавају разиграног змаја / Куце спасавају створења
вторник
12:45
Патролне шапе 5, Еп. 4
Куце спасавају Скај из висина / Куце траже злато
вторник
13:10
Патролне шапе 5, Еп. 5
Куце спасавају екстремни ручак / Куце спасавају мачјег провалника
вторник
17:10
Патролне шапе 3, Еп. 23
Куце Спасавају Турботе / Куце Спасавају Авион
вторник
17:55
Патролни шепи 3, Еп. 71
вторник
18:55
Патролне шапе 7, Еп. 18, Куце спасавају Малог чупавка
вторник
19:15
Патролне шапе 1, Еп. 4, Боогие за куце
вторник
21:50
Патролне шапе 4, Еп. 5
Куце спасавају преноќиште / Куце спасавају карневал
среда
00:45
Патролне шапе 5, Еп. 4
Куце спасавају Скај из висина / Куце траже злато
среда
01:10
Патролне шапе 5, Еп. 5
Куце спасавају екстремни ручак / Куце спасавају мачјег провалника
среда
05:10
Патролне шапе 3, Еп. 23
Куце Спасавају Турботе / Куце Спасавају Авион
среда
05:30
Патролни шепи 4, Еп. 94
среда
06:10
Патролне шапе 3, Еп. 4
Куце спасавају Алексове мини патролне шапе / Куце спасавају изгубљени зуб
среда
06:35
Патролне шапе 1, Еп. 1, Куце у Прскајуќој Акцији
среда
06:55
Патролне шапе 7, Еп. 18, Куце спасавају Малог чупавка
среда
06:55
Паw Патрол 1, Еп. 14
среда
07:15
Патролне шапе 1, Еп. 2, Куце и Велика Беба
среда
09:50
Патролне шапе 4, Еп. 5
Куце спасавају преноќиште / Куце спасавају карневал
среда
12:45
Патролне шапе 5, Еп. 8
Куце спасавају књигомобил / Куце спасавају тврдоглавог Хамдингера
среда
13:10
Патролне шапе 5, Еп. 10
Куце спасавају пау-пауове / Куце спасавју срушени кров силос
среда
17:10
Патролне шапе 3, Еп. 24
Куце Спасавају Огромну Биљку / Заглављене Куце
среда
17:55
Патролни шепи 3, Еп. 28
среда
18:55
Патролне шапе 7, Еп. 21
Куце спасавају сакупљач смеќа / Куце спасавају краљевски оклоп
среда
19:15
Патролне шапе 1, Еп. 7, Кукурику за Куце
среда
21:50
Патролне шапе 4, Еп. 6
Куце спасавају Џејкову торту / Куце спасавају дивљу вожњу
четврток
00:45
Патролне шапе 5, Еп. 8
Куце спасавају књигомобил / Куце спасавају тврдоглавог Хамдингера
четврток
01:10
Патролне шапе 5, Еп. 10
Куце спасавају пау-пауове / Куце спасавју срушени кров силос
четврток
05:10
Патролне шапе 3, Еп. 24
Куце Спасавају Огромну Биљку / Заглављене Куце
четврток
06:10
Патролне шапе 3, Еп. 7
Куце Спасавају Апола / Куце Спасавају Нилске Коње
четврток
06:35
Патролне шапе 1, Еп. 2, Куце и Велика Беба
четврток
06:55
Патролне шапе 7, Еп. 21
Куце спасавају сакупљач смеќа / Куце спасавају краљевски оклоп
четврток
07:15
Патролне шапе 1, Еп. 2, Куце и Велика Беба
четврток
09:50
Патролне шапе 4, Еп. 6
Куце спасавају Џејкову торту / Куце спасавају дивљу вожњу
четврток
12:45
Патролне шапе 5, Еп. 16
Куце спасавају покладе / Куце спасавају мини патролу ван контроле
четврток
13:10
Патролне шапе 5, Еп. 21
Куце спасавају сат-кукавицу / Куце спасавају куќу госпоѓе Марџори
четврток
17:10
Патролне шапе 3, Еп. 25
Куце Обнављају Кампер за Куце / Куце Спасавају Вране
четврток
18:55
Патролне шапе 1, Еп. 1, Куце у Прскајуќој Акцији
четврток
19:15
Паw Патрол 1, Еп. 12
21.10.21
21:50
Патролне шапе 4, Еп. 8
Куце спасавају летеќу храну / Куце спасавају панорамски точак
22.10.21
00:45
Патролне шапе 5, Еп. 16
Куце спасавају покладе / Куце спасавају мини патролу ван контроле
22.10.21
01:10
Патролне шапе 5, Еп. 21
Куце спасавају сат-кукавицу / Куце спасавају куќу госпоѓе Марџори
22.10.21
05:10
Патролне шапе 3, Еп. 25
Куце Обнављају Кампер за Куце / Куце Спасавају Вране
ПРЕПОРАКИ
 • Гамболов чудесни свет (2011)

  недела
  image
  Добродошли у Елморе! Ово чудесно мало предграѓе није онакво каквим се чини. Свијет Гумбалла прати несретне пустоловине Губналла, дванаестогодишњег мачка.
 • Мајсторот Боб (1997)

  недела
  image
  Придружите се мајстору Бобу и његовом тиму док граде своје пројекте захваљујуќи одлучности и тимском раду. Са пословном партнерком Венди и бројним граѓевинским...
 • Пингвините од Мадагаскар (2008)

  недела
  image
  Во серијата настапуваат пингвините од филмот Мадагаскар, а главниот лик е: Капетанот, кој ја предводи пингвинската војска, воедно им помага на своите војници да...
 • Les Minijusticiers (2008)

  недела
  image
  In an anthropomorphic setting, a mysterious cosmic force transforms bullied and flawed kids into temporary superheroes, with powers based upon their own flaws.
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.