рејтинг: 6.0/10

Бладе је и вампир и човјек и није ни једно. Посједује особине оба свијета, мане и врлине. Вампири га зову Дневни шетач (Даywалкер) због његове способности да хода неповријеѓен дневним свјетлом. С људима се не дружи, осим са ријетким сарадницима. Његов живот је подреѓен борби против вампира. Сама серија је замишљена као наставак на филмску трилогију. Криста Старр се враќа из војне службе у Ираку и сазнаје да јој је брат погинуо под чудним околностима. Дубљом истрагом, она улази у свијет натприродног и сазнаје да јој је брат био слуга куќе Цхтхон. Након што и сама, преваром, постаје вампир упознаје Бладеа, који јој је нуди прилику да освети смрт свог брата. Серија је отказана након једне сезоне (12 епизода).

Препораки
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • Очајне домаќице (2004)

    image
    Једнога лијепог сунчаног дана у самом срцу Америке, у најљупкијем од свих љупких предграѓа, куќаница Марy Алице Yоунг (Бренда Стронг) се… убила! Сада, Марy Алице...
  • Живи Мртовци (2010)

    image
    Заменик шерифа Рик Грајмс се буди из коме и затиче свој свет у рушевинама. Сада мора да предводи групу преживелих како би остали живи.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.