Једнога лијепог сунчаног дана у самом срцу Америке, у најљупкијем од свих љупких предграѓа, куќаница Марy Алице Yоунг (Бренда Стронг) се… убила! Сада, Марy Алице има посебну, издвојену позицију која јој омогуќује да боље види и точније процјењује догаѓаје у сусједству, кроз које нас води својим приповиједањем које ни једну тајну неќе оставити скривеном, ниједна врата затворенима.

Беше на каналите:

FOX Life  RAI 2  RTL2  RTL  PRO 7  RAI 3  

ПРЕПОРАКИ
 • Малколм у средини (2000)

  среда
  image
  Ова обитељ је можда неконвенционална и не функционира по "нормалним" принципима, али зато нитко не може пореќи да није стварна. "Малцолм у средини" прича је о...
 • Мајсторот за задачи (2015)

  среда
  image
  Ово је сасвим другачија такмичарска серија. Грег Дејвис задаје низ бизарних захтева групи комичара, а у томе му асистира његов помоќник, Алекс Хорн.
 • Смрт во рајот (2011)

  среда
  image
  „Смрт у рају“ прати британског полицајца који на свој осебујан начин разоткрива мистериозна убојства на Карибима. Радња се одвија око лика строгога британског...
 • Инстант Мама (2013)

  среда
  image
  Млада дјевојка Степхание замијени изласке и забаву улогом маќехе након удаје за старијег човјека с троје дјеце.
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.