У серији пратимо животне приче четверо младих људи: Абеа, Бетх, Неда и Хопе, и то с обје стране Атлантскога оцеана. Растргани су измеѓу љубави и идеала у бруталној стварности турбулентног свијета који се мијења.
У Енглеској је обновљена монархија, а краљ Карло ИИ. погазио је своја обеќања народу. Иза декаденције двора крије се сустав за провоѓење терора на чијем је челу судац Јеффреyс који гуши граѓанске слободе које су крваво изборене за вријеме граѓанскога рата у Енглеској. У Америци кракови државног терора досежу и до досељеника у Новој Енглеској који су одлучили збацити окове енглеске круне. Но колонијалисти у исто вријеме немилосрдно освајају земљу Индијанаца, што сабласно подсјеќа на тиранију од које су спас потражили с друге стране Атлантскога оцеана.
"Нови свјетови" наставак су серије "Ѓавоља љубавница" која је 2008. номинирана за награду БАФТА.

Беше на каналите:

STAR Movies  HTV1  FTV  HTV3  

Препораки
  • Барб и Стар на пат за Виста дел Мар (2021)

    image
    Најдобрите другарки Барб и Стар, за прв пат во својот живот решаваат да го напуштат својот мал град и да тргнат на авантурата на нивниот живот во Виста дел Мар.
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Плачот на виолината (2007)

    image
    Хусеин Кенан е чувствителен и талентиран музичар кој се обидува да ја надмине болката која животот му ја нанел. Неговото детство е обележано со самоубиството на...
  • Аси (2007)

    image
    Снажна прича о љубави чије остварење пријече утези прошлости. Заслужује епитет једне од најбољих турских серија. У причи о новој аристокрацији, љубави према земљи...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.