рејтинг: 8.5/10
Оценка на корисникот: 7/10
(3 гласови)

Ова фасцинантна документарна серија покрива посљедњих 60 година америчке повијести, усредоточујуќи се на драматичне догаѓаје о којима се не зна много из раздобља које је обликовало САД. Серија такоѓер укључује новооткривене чињенице из Кеннедyјеве администрације и рата у Вијетнаму, те проучава како је Америка постигла своју тренутну глобалну улогу након хладног рата.

Се прикажува на каналите:

RTS2  

Беше на каналите:

Tring History  EXP Histori  RTS1  

Следна епизода:

сабота
22:00
Тајна историја Сједињених Држава, серија
недела
22:00
Тајна историја Сједињених Држава, серија
Препораки
  • Најголемите настани во Втората светска војна во боја (2019)

    image
    Од напада на Пеарл Харбор до Дана Д, кључни догаѓаји Другога свјетског рата оживљавају у овој узбудљивој документарној серији која нам доноси снимке у боји.
  • Нацистички мегаструктури (2013)

    image
    У тежњи ка владавини светом, нацисти су направили неку од највеќих и најубојитијих војних опрема и злокобнијих технологија у историји.
  • Вијетнамски рат (2017)

    image
    Десетодијелни документарац Кена Бурнса и Лyнна Новицка прича је о једном од најзначајнијих и најкотроверзнијих догаѓаја у америчкој повијести. Овај серијал...
  • Поново о Кенедију: Кроз огледало (2021)

    image
    Након што је 'Wарнер Брос.' децембра 1991. приказан филм Оливера Стоуна 'ЈФК' о атентату на председника Џона Кенедија са Кевином Костнером у главној улози, у овом...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.