У Врашким слушкињама убојства и каос сударају се у куќама најбогатијих и најмоќнијих обитељи Беверлy Хиллса. Класни ратови никад нису били тако забавни и прљави као у популарној енклави гдје је особље једнако мудро, домишљато, невјеројатно и дословно вражје као и њихови послодавци. Онај тко зна тајне има моќ па ќе се прије краја сезоне открити изванбрачне везе и разоткрити мрачне тајне док ќемо дознавати прљаве детаље иза шокантнога убојства обожавање домаќице.
Серија прати блиску скупину слушкиња повезану њиховим пословима, животним борбама и мелодраматичним свемиром „њих и нас“ који окружује њихове послодавце. Росие (Рамирез), удовица која је оставила сина у Мексику кад јој је супруг умро, ради као слушкиња и дадиља за пар егоцентричних и успјешних глумаца, Пери и Спенцера Wестмореа (Мариана Клавено, Права крв и Грант Схоw, Сwинг Тоwн). Пјевачица у успону Цармен (Санцхез) нада се да ќе њезин послодавац, поп-звијезда Алејандро (Матт Цедено, Наши најбољи дани) помоќи покренути каријеру, но Одесса (Мелинда Паиге Хамилтон, Момци с Мадисона), његова врло одана домаќица и њезина шефица, неќе презати ни пред чиме да јој стане на пут. Зоила (Реyес) виша је слушкиња Геневиеве Делатоур (Сусан Луцци, Алл Мy Цхилдрен), захтјевне и емотивно нестабилне богаташице. Заједно с кќери тинејџерицом Валентином (Ганем) бави се Геневиевеиним љепушкастим сином Ремијем (Дреw Ван Ацкер, Слатке мале лажљивице).

У првој епизоди жене се окреќу једна другој у потрази за потпором кад њихова пријатељица и колегица Флора (Паула Гарцес, ЦСИ Миами) бива брутално убијена у дому својих послодаваца, Евелyн и Адриана Поwелла (Ребецца Wисоцкy, Америчка хорор прича и Том Ирwин, Увод у анатомију) на једноме од највеќих друштвених догаѓаја године. У меѓувремену, новопридошлица Марисол (Ортиз) добива посао чишќења дома Таyлор и Мицхаела Стаппорда (Брианна Броwн, Домовина и Бретт Цуллен, Опасна игра), младенаца сложене љубавне повијести. Но Марисол има скривене мотиве и кад јој вољена особа бива уплетена у Флорино убојство, креќе на тајни задатак откривања истине.

Врашке слушкиње продуцира АБЦ Студиос. Серију је креирао Марц Цхеррy (Куќанице), а извршни продуценти су Цхеррy, Сабрина Wинд (Куќанице), Ева Лонгориа (Куќанице), Паул МцГуиган (Скандал), Ларрy Схуман (Киссинг Миранда), Давид Лоннер, Јохн Масс те Паул Пресбургер и Мицхаел Гарциа из Телевиса УСА.

Беше на каналите:

Stinet  STAR Life  PRO 7  

Препораки
  • Очајне домаќице (2004)

    image
    Једнога лијепог сунчаног дана у самом срцу Америке, у најљупкијем од свих љупких предграѓа, куќаница Марy Алице Yоунг (Бренда Стронг) се… убила! Сада, Марy Алице...
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Момците од Медисон (2007)

    image
    Сместен во 60-тите во Њујорк, „Момците од Медисон“ ја истражуваат гламурозната и од его движената „златна епоха“ на рекламите, каде што секој продава нешто и...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.