рејтинг: 4.7/10
Оценка на корисникот: 8.58/10
(12 гласови)

Главни јунак серије је Велимир Чичановиќ, звани Чичко, некада љубимац девојака, оженио се на 4. години факултета, па студирао још 5 година, изгубио самопоуздање, променио 3 странке и у тој треќој догурао до функције држача кишобрана шефу странке, запао у дугове и прикључио се великој армији губитника.
Наша прича почиње неочекиваном понудом Чичку да преузме важан и одговоран положај у друштву. То што му је биографија празна, што му је ЦВ готово ,,табула раса’’ без значајног успеха, квалификује га управо из тог разлога: што није урадио ништа, ни добро ни лоше. Битно је да није урадио ништа лоше, ништа забрљао, покварио, украо. То у једном тренутку постаје битно.
Живот је промешао своје карте и Чичка је запала коначно она права. Да ли је заиста ,,права’’? Да ли је наш јунак способан да је одигра како треба? Да ли је његова породица спремна да поднесе успех и нови статус у друштву? Пробијање ка бољој будуќности укрстиќе путеве јунака наше серије а из заборава ќе изронити делови боље прошлости. Њихове судбине наиќиќе на неочекиване скретнице, раскрснице, дилеме и искушења.

Се прикажува на каналите:

RTS1  RTS SVET  BN  Hayat TV  

Беше на каналите:

RTRS  

Следна епизода:

петок
04:45
Јунаци нашег доба, ТВ серија
петок
04:45
Јунаци нашег доба ®
денес
10:54
Јунаци нашег доба, ТВ серија
денес
10:54
Јунаци нашег доба
денес
04:32
Јунаци нашег доба ®
Утре
16:20
Јунаци нашег доба ®
Утре
20:05
Јунаци нашег доба
Утре
21:50
Јунаци нашег доба 2, Еп. 17, Серијски програм
недела
08:00
Јунаци нашег доба 2, Еп. 17, Серијски програм ®
недела
20:35
Јунаци нашег доба
недела
23:20
Јунаци нашег доба 2, Еп. 18, Серијски програм
ПРЕПОРАКИ
 • Може и другачије

  image
  Петочлана породица Спасиќ живи у заједници са госпоѓом Надеждом Ненадиќ, мајком Јелице Спасиќ, тј. таштом њеног супруга Николе Спасиќа. Јелица и Никола имају...
 • До последниот човек (2011)

  image
  Једва преживљавајуќи у домаќинству пуном жена, мужевни патријарх процењује колико су далеко догурале савремене жене и пита се шта ќе бити са мушкарцима.
 • Три мушкарца и тетка (2021)

  image
  Топла и духовита прича као и фантастична глумачка постава главни су адути нове домаќе серије која ќе стартовати на Првој телевизији од 23. фебруара и приказивати...
 • Надреалитy схоw (2007)

  image
  У тридесет минута „Надреалитy схоwа", у пет до шет скечева по епизоди, гледамо Хиду (Милан Павловиќ) и Миду (Дарко Остојиќ) као високо стручно медицинско особље...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.