рејтинг: 8.3/10
Оценка на корисникот: 9.1/10
(286 гласови)

Хумористична серија сценариста Феѓе Исовиќа која је веќ у првој сезони освојила хрватске гледатеље својим хумором и изврсном глумачком екипом коју предводи Мустафа Надаревиќ. Тијеком четири сезоне приказивања серија је угостила многобројне глумце који су бар накратко жељели осјетити како је глумити у овој најпопуларнијој и изузетној гледаној серији.
О ликовима:
ИЗЕТ – Старији господин седамдесетих година, инжењер у пензији. Још увијек је веома виталан и склон доброј чашици. Удовац који воли жене. Политички је изразито “црвено” оријентиран. Стара гарда. Сенилан по потреби, када му то одговара. У новој сезони постаје прадјед. Изет ќе се свим силама потрудити да на праунука пренесе своја 'знања' те стога инзистира да с малим Ѓемицом проводи што је више могуќе времена.
ФАРУК – Изетов син јединац. Има нешто више од четрдесет година, лијен је и прилично неамбициозан. Фарук је некадашњи власник глазбеног студија “Акорд” који је сада, четири године касније претворио у радио постају. Своју среќу пронашао је с Ајном, Сплиќанком с којом жели имати дијете.
ДАМИР – Фаруков син. Некада најбољи студент медицине, данас специјалист пластичне кирургије. За разлику од оца и дједа, Дамир је “на земљи”. У браку је с Барбаром с којом добива сина.
МАРИЈА – газдарица кафиќа који је главно окупљалиште цијеле обитељи Фазлиновиќ. Марија води главну ријеч у локалу и неријетко је главни ослонац својим гостима.
РЕФКО – Брат Дина Мујкиќа, бившег тонца студија 'Акорд'. Рефко је из Загреба дошао у Сарајево. Фарук га је тада запослио у студију, а сада је заједно с Чомбеом главна радијска звијезда новонасталог радија.

Се прикажува на каналите:

FTV  

Беше на каналите:

Nova S  FACE TV  ALFA TV  Prva  Kanal5  RTS1  RTS2  

Следна епизода:

сабота
20:20
Луд, збуњен, нормалан, Еп. 17, играна серија
сабота
20:50
Луд, збуњен, нормалан, Еп. 18, играна серија
недела
20:20
Луд, збуњен, нормалан, Еп. 19, играна серија
Препораки
  • Мик (2017)

    image
    Макензи Мик Марфи, непристојна обична девојка који цео живот вара систем и избегава обавезе. Али након што су њена сестра и зет милијардер напустили земљу због...
  • Државни посао (2012)

    image
    Окосница емисије су сатирични разговори измеѓу тројице актера, коментари који подсеќају на "Станд Уп" форму. У питању су кратки, духовити коментари и опаске на...
  • Јунаци нашег доба (2019)

    image
    Главни јунак серије је Велимир Чичановиќ, звани Чичко, некада љубимац девојака, оженио се на 4. години факултета, па студирао још 5 година, изгубио самопоуздање,...
  • Неки бољи људи (2020)

    image
    „Неки бољи људи” породична је серија чије главне јунаке представљају чланови породице Урошевиќ и Граовац. Три генерације под једним кровом, у комшијским становима...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.