Француска серија „С оне стране закона“ сценаристе Оливијеа Маршала о четири полицајца који узимају правду у своје руке, како би вратили част свом шефу.
Полицајци Каплен (Жон-Уге Онглад), Морлајем (Жозеф Малиарб), Вачевски (Николас Дувушел), Роксан (Карол Роше) задужени су за увоѓење реда у паришком предграѓу и то измеѓу богатих четврти и подручја у којима влада безакоње.
Живот ове неустрашиве четворке се потпуно мења када њихов заповедник Роси (Оливије Рабурдан), који је погрешно осуѓен због једне намештаљке, изврши самоубиство. Екипа тада покреќе истрагу, како би спрала љагу са шефовог имена и казнила оне који су га оптужили и утицали на то да дигне руку на себе. Ухваќени у смртоносну мрежу, биќе присиљени да изведу оружану пљачку, како би сачували главе и спасили своје породице.

Беше на каналите:

TVSA  BN  HTV1  RTRS  RTS1  HTV3  

Препораки
  • Der Bozen Krimi (2015)

    image
    The Bolzano thriller - the series.
  • Die Diplomatin (2016)

    image
    The diplomat Karla Lorenz is working on behalf of the Foreign Office around the world to help German citizens in crisis situations.
  • Вавилон Берлин (2017)

    image
    Берлин во лудите 1920-ти е метропола за талентираните и амбициозните. Но, зад блескавата површина, осиромашените маси се стремат кон подобар живот. Тоа е време на...
  • Нарко-мрежа (2002)

    image
    За време на судењето на Дианџело Барксдејл, дилер на дрога обвинет за убиство, главниот сведок на одбраната го повлекува сведочењето и го ослободува Дианџело од...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.