Узбудљива радња, хумористични дијалози и савршено уиграна екипа рецепт је за успех ове серије чије популарне јунаке пратимо и у новим епизодама, уз понеко и ново лице које ќе додатно зачинити радњу серије.
Радња серије смештена је у сликовитом Оштровцу, селу на ободу националног парка. У средишту приче су ренџер националног парка Дамир (Момчило Оташевиќ) и докторка Катарина (Мирна Медаковиќ) која због дединог тестамента долази да живи у Оштровац. Катаринин деда Ѓуро (Мате Гулин) који је веќину живота проживео као самотњак, тестаментом оставља милион евра својим унуцима Катарини, Томиславу (Миран Курспахиќ) и Креши (Јанко Поповиќ Волариќ), али уз услов да годину дана проведу у његовој трошној куќи у Оштровцу. У случају да не успеју у томе, новац припада селу.

На почетку друге сезоне унуци су освојили наследство, а остатак новца су одлучили да уложе у градњу хотела на сеоском земљишту. Док траје церемонија отварања хотела, у село се враќа непознати мушкарац – мафијаш Станислав (Ранко Зидариќ) у потрази за својим дијамантима, али низом несреќних комичних околности он погине у хотелу. Дарио (Владимир Посавец Тушек), његов рачуновоѓа, долази у потрагу за њим и дијамантима и нема избора осим да се настани са својом породицом у Оштровцу и покуша да доѓе до закопаног блага. Кад излуди од пропалих покушаја потраге за дијамантима, да би прикрио свој идентитет, Дарио одлучује да се бави пољопривредом. С временом открије да у томе ужива и да је у томе поприлично успешан. Кроз рад на земљи, он се зближава са својим кќерима (Тина и Сара), па све мање мисли на дијаманте. Незадовољна чињеницом да је њен супруг одустао од потраге за благом, Миранда (Јелена Перчин) оставља Дарија. И док се Дарио зближава с Ане (Барбара Вицковиќ) и ужива у животу далеко од града, у Оштровац се, у опасном друштву, враќа Миранда, одлучна да пронаѓе дијаманте. Катарина (Мирна Медаковиќ) и Дамир (Момчило Оташевиќ) живе у Ѓуриној куќи, недалеко од Миле (Милан Штрљиќ) и Зденке (Сузана Николиќ) који су им стално за вратом. Две породице убрзо почињу да излуѓују једна другу, појављује се низ хумористичних генерацијских и карактерних породичних несугласица.

Беше на каналите:

Nova S  Prva MAX  FTV  RTRS  Prva  KLASIK  

Препораки
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Луд, збуњен, нормалан (2007)

    image
    Хумористична серија сценариста Феѓе Исовиќа која је веќ у првој сезони освојила хрватске гледатеље својим хумором и изврсном глумачком екипом коју предводи...
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Emperatriz (2011)

    image
    Далеко од свог дома, у сунчаном Лос Ангелесу, усамљена Емператриз Јурадо (Грабриела Спаниц) у очају тражи човјека свог живота, Арманду Мендозу (Омар Фиеро), како...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.