Јасмина (Семента Рајхард) се пријављује на талент схоw ´Стелла´ у нади да ќе својим изузетним пјевачким способностима освојити главну награду и тако спасити мајчин живот. Мајка је тешко болесна, а новчана награда обеќана побједнику ´Стелле´ једина је нада за њезино лијечење. Јасмини за побједу неќе бити довољан ријетко виѓени талент јер њезина највеќа супарница Лана (Ванда Wинтер) је спремна на све. И док Јасмину на путу од трња према звијездама води борба за мајчин живот, Лана жели побједу како би освојила мајчину љубав. Зато амбициозна и изразито талентирана Лана нема намјеру препустити трон најбоље никоме.
Из схоwа у схоw наде за успјех натјецатељима може дати једино жири којег предводи немилосрдни Гавран (Небојша Глоговац). Ту је и Ела (Бојана Грегориќ Вејзовиќ), бивша плесачица која не признаје ништа осим потпуног савршенства и перфекционизма. Орсат (Стјепан Периќ) је талентирани редатељ који од почетка схоwа показује симпатије према четвртој чланици жирија, некадашњој пјевачкој звијезди Кики (Петра Дуганџиќ).

Беше на каналите:

ATV  

Препораки
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.