poster

Deadman Standing

Deadman Standing (2018)

Режисер: Nicholas Barton

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 4.7/10

Содржина

Burnt out lawman Mike McCluskie is forced to protect his town as the deepening divide is growing between the Ohio Railroad Workers and the Texas Cattle Men who are terrorizing the citizens of Hyde Park. Based on real events, McCluskie calls on the support of the local brothel owner Rosie and James Riley, a young vagrant dying of tuberculosis, who collectively, transform Hyde Park into one of the bloodiest and violent places in America.

Слики

Deadman Standing

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Змија (1973)

    image
    Шпијунски трилер о совјетском дипломати који намерава побеќи на Запад, али наилази на сумње обавештајаца с друге стране Челичне завесе. И док амерички амбасадор у...
  • Мавританецот (2021)

    image
    Мохамеду Оулд Слахи се брои за својата слобода откако е затворен без обвинение со години, од страна на американската влада.
  • Сивиот був (1999)

    image
    Приказна за животот и работата на канадски трапер кој станува заштитник на дивината и почнува да тврди дека е северноамерикански домородец.
  • Тачно у подне (1952)

    image
    Вил Кејн је дугогодишњи шериф који одлучује да се повуче из посла на дан свог венчања,а после женидбе са прелепом Ејми, он се спрема да напусти град и започне...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.