Содржина

Софи Ли веќ дуже време покушава да остане трудна, али то јој никако не полази за руком. Њен муж потиче из побожне корејске католичке породице и за њега је то велика срамота која ќе га чак у једном тренутку натерати да покуша да се убије. Софи одлучује преузети ствар у своје руке, проналази илегалног емигранта без докумената који физички личи на њеног мужа и нуди му 300 долара по сесији и 30.000 долара ако успе да остане трудна, али након неколико сесија почињу се појављивати емоције... Каква је судбина њихове везе? Како ќе њен муж реаговати на то? Хоќе ли Софи тако успети сачувати мужа и брак?

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Љубовни ноти (2007)

    image
    Кога популарната и барана ѕвезда на кантри музика, Џејми Дерингер, се согласил да биде интервјуиран од Нора Фланери, која е критичарка од областа на класичната...
  • Unë e dua erën (1991)

    image
  • The Outsider (2018)

    image
    Cristian works at one of the Milan agencies as a graphic designer. One day he decides to give up this job to seek his own way and answer the questions that bother...
  • Љубав у ТВ продаји (2020)

    image
    Двоје водитеља присиљено је сураѓивати у покушају да добију промакнуќе. Но откривају да кемија измеѓу њих постоји и кад нису пред камерама.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.