Содржина

Сиромашна и усамљена жена, Еллис (Линда де Мол), самохрана мајка једног сина, сусреќе Сусан (Јоан Цоллинс), ауторицу успјешнице 'Како се удати за милијунаша' и која сада држи течајеве с том темом. Еллис похаѓа течај, који јој је бесплатно понуѓен. Као резултат течаја, упознаје многе милијунаше, од којих се неколицина жели њоме оженити. За једнога од њих, који се чини богатим, утврѓује се да он то заправо није... Али Еллис ќе изабрати управо њега.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Rain at the Beach (1984)

    image
    Zeno takes his sister and nephew, Alber, to the beach for a long overdue vacation, hoping to persuade Alber to break up from his actress girlfriend, Jeta,...
  • Уште Хани фалеше (2015)

    image
    Животот во едно семејство во предградието тече нормално, сѐ додека кај нив не дојде една далечна роднина, голема поп-ѕвезда...
  • Mr. Bones 2: Back From The Past (2008)

    image
    A sequel to the 2001's "Mr. Bones," which follows the further adventures of a white African witch doctor.
  • Nel blu dipinto di blu (1961)

    image
    Turi, a young Sicilian, makes ends meet by doing some occasional work and singing in taverns in a popular district of Rome.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.