рејтинг: 5.2/10
Оценка на корисникот: 7.3/10
(84 гласови)

Содржина

По дваесет години откако таинствени вонземјани за малку ќе го уништеа човештвото, тие се враќаат во експлозивното продолжение „Ден на независноста: Нова закана! Користејќи ја технологијата што ја презеле од вонземјаните, нациите на Земјата соработувале и создале одбранбена програма за планетата. Но, ништо не може да нѐ подготви за силата на напредните вонземјани. Само генијалноста на неколкумина храбри мажи и жени може да го спаси нашиот свет од исчезнување.

Слики

Ден на независноста: Нова заканаДен на независноста: Нова заканаДен на независноста: Нова заканаДен на независноста: Нова заканаДен на независноста: Нова заканаДен на независноста: Нова заканаДен на независноста: Нова заканаДен на независноста: Нова заканаДен на независноста: Нова заканаДен на независноста: Нова заканаДен на независноста: Нова заканаДен на независноста: Нова заканаДен на независноста: Нова заканаДен на независноста: Нова заканаДен на независноста: Нова заканаДен на независноста: Нова заканаДен на независноста: Нова заканаДен на независноста: Нова заканаДен на независноста: Нова заканаДен на независноста: Нова закана

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.