poster

Воз ужаса

Pánico en el Transiberiano (1972)

Xорор, Трилер, Hаучна фантастика, Авантура, Mистерија | Обединетото Кралство, Шпанија
Режисер: Eugenio Martín

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.6/10
Оценка на корисникот: 9.4/10
(5 гласови)

Содржина

1906. године угледни енглески антроплог Сир Алеxандер Саxтон у најхладнијем предјелу Манџурије открива фосил/мумију хуманиода за којег вјерује да је карика која недостаје у људској еволуцији. Своје окриќе спрема у добро заштиќен дрвени сандук и укрцава га у Шангају на Транссибирску пругу која би га требала одвести натраг у Еуропу. У влаку среќе познаника др. Wеллса с којим дијели нека знанствена увјерења.
Тијеком путовања у замрзнутом фосилу/мумији се буди ванземаљски организам који одмах почне убијати на језовит начин једног по једног путника јуреќег влака. Кад сазнају тко је крив за убојства, Саxтон и Wеллс креќу у потрагу за страшним створењем, но кад га успију убити, ужасна убојства не престају; што доводи до питања: Тко убија путнике на исти начин као фосил/мумија ако је оно сада мртво да мртвије не може бити?

Слики

Воз ужасаВоз ужасаВоз ужасаВоз ужасаВоз ужасаВоз ужасаВоз ужасаВоз ужасаВоз ужасаВоз ужасаВоз ужасаВоз ужасаВоз ужасаВоз ужасаВоз ужасаВоз ужасаВоз ужасаВоз ужаса

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Звук грома (2005)

    image
    Филм је снимљен према краткој причи познатог америчког писца научне фантастике Реја Бредберија, који је најпознатији по свом роману „Фаренхајт 451“, по коме је...
  • Мегалодон (2018)

    image
    Група научника који истражују Маријански ров сусреќе се са највеќим морским предатором који је икада постојао - Мегалодоном.
  • Лавиринт: Бегство низ пустошот (2015)

    image
    Во „Лавиринт: Бегство низ пустошот, следното поглавје на епската сага „Лавиринт, Томас (Дилан О’Брајен) и неговите Лизгачи се соочуваат со најголемиот предизвик...
  • Ајкула 3-Д (1983)

    image
    Синовите на полицискиот шеф Броди мора да ги штитат граѓаните во тематскиот парк Морски свет кога во паркот со нив ќе се заглави ајкула од 10,6 метри.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.