poster

Полицајац на дну

Officer Down (2013)

Режисер: Brian A. Miller

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.5/10
Оценка на корисникот: 4.5/10
(12 гласови)

Содржина

Корумпирани детектив Калахан током једне рутинске акције бива упуцан од стране локалних криминалаца. Меѓутим, појава мистериозног странца у последњи час га оставља у животу. Након годину дана, детективу се обраќа извесни Сергеи Дронов са молбом да му врати дуг. А мета је редовни посетилац ноќног клуба који је уплетен у аферу с једном стриптизетом и наводно одговоран за њену смрт..

Слики

Полицајац на днуПолицајац на днуПолицајац на днуПолицајац на днуПолицајац на днуПолицајац на днуПолицајац на дну

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Црвене ноќи (1973)

    image
    Незадовољни својим породичним животима, као и празнином провинцијског миљеа, Луциенне (С. Аудран), супруга градолначелника и политичког заступнка, и Пиерре (М....
  • На погрешен пат (2015)

    image
    Четворица млади момчиња влегуваат во ризична инвестиција, која ги води во конфликт со мафијата.
  • Грабната среде бел ден (2009)

    image
    Вистинска и инспиративна приказна за киднапирана тинејџерка која преживува манипулирајќи со нејзиниот грабнувач и успева да се ослободи по шестдневниот пекол.
  • Беспрекорно (2007)

    image
    Волт Кунц, војни ветеран, бивши полицајац и радник обезбеѓења у пензији доживео је неколико тешких можданих удара. Некада оличење правог мушкарца, сада једва може...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.