poster

You Deserve a Lover

Tu mérites un amour (2019)

Режисер: Hafsia Herzi

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.9/10

Содржина

After Rémi infidelity, Lila, who loved him more than anything, has a hard time dealing with their break-up. One day, he announces that he will travel alone to Bolivia to soul-search and try to understand his mistakes. There, he lets her know that their love story is not over. Between discussions, seeking for comfort and encouragement from her friends, and the madness of love, Lila loses herself.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Романтичари (2010)

    image
    Свадбените ѕвона собираат група стари пријатели, но и стари ривали. Лајла и Том се запознале за прв пат на факултет и станале блиски пријатели. Шест години по...
  • Судија Прист (1934)

    image
    Самопрокламовани "судија" Вилиам "Били" Прист из Кентакија, председава у судском предмету у коме се суди одметнику који је неправедно оптужен за убиство.
  • Бунтовничката во интернатот (2008)

    image
    Татко ја испраќа својата бунтовна принцеза од Малибу во строг англиски интернат.
  • Лари Краун (2011)

    image
    Добитниците на „Оскар“ Том Хенкс и Џулија Робертс глумат заедно во оваа романтична и оптимистичка комедија, во која станува збор за тоа дека никогаш не е доцна да...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.