Serija je nastala prema izvorno izraelskom formatu, a do sada je uspješno emitirana u 14 zemalja, te na HBO-u. Dosadašnji uspjeh i gledanost serije u svim zemljama ukazuje na odličan i nadasve ozbiljan dramski proizvod. Radnja serije prati psihoterapeuta kroz njegove tjedne seanse s klijentima, uključujući i susrete s vlastitom terapeutkinjom i mentoricom. Seriju čine pet linija priče koje se odvijaju u vremenskom intervalu od devet tjedana. Svaki klijent ima specifične osobne probleme i poteškoće koje u suradnji s terapeutom pokušava "otkloniti" ne znajući i ne sluteći kamo će ih terapija zapravo odvesti. Istodobno, osoba od koje svi traže pomoć i podršku suočava se s vlastitim strahovima i nesigurnostima od kojih ne može pobjeći.

U hrvatskoj adaptaciji pod vodstvom scenaristice Lade Kaštelan i redateljskom palicom Tomislava Rukavine i Marka Škopa u glavnim ulogama nastupaju Elvis Bošnjak, Ana Karić, Leon Lučev, Goran Bogdan, Dijana Vidušin, Iva Babić, Nina Violić, Žarko Savić, Frane Mašković, Suzana Nikolić i mlada nada hrvatskog glumišta Katarina Strahinić.

Ishte në kanal:

HTV3  HTV1  

REKOMANDIMET
  • Prizori iz bračnog života (2002)

    image
    Dramska serija reditelja Danila Vukotića u kojoj glave uloge igraju Milica Milša, Marko Živić, Milan Čučilović...
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
  • Zaprati me

    image
    Ako se čovek uči na greškama, zar nije normalno ponekad grešiti, pogotovo kada tek praviš prve korake u svetu odraslih? Kako da znaš ko si, šta želiš i koji je...
  • Muke jednog lava (2020)

    image
    Glavni likovi su dečak Lav i njegova „vanvremenska“, „ničim izabrana“ i „ničim izazvana“ drugarica Vuka koja se uselila u njegov kompjuter. Polazeći od...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.