poster

Distretto di Polizia: Sotto sequestro

Distretto di Polizia (2000)

Режисер: Renato De Maria

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 7.2/10

сезона: 1

епизода: 5 - Sotto sequestro

Содржина

Популарна талијанска драмска серија "Десета полицијска" гледатеље одушевљава оригиналношќу приче, слојевито, детаљно разраѓеним односима меѓу ликовима, као и особним борбама унутар самих протагониста те непредвидљивошќу. Својом шароликом тематиком - несретне животне судбине, обитељске трагедије, борба против неправде и криминала, љубави, узбуркале страсти и одрицања, привлачи гледатеље свих добних скупина. Какве све случајеве, тајне, љубави и пријатељства скрива ова полицијска постаја?
"Десета полицијска" води нас у полицијску постају у којој се преплиќу приватни и професионални животи мушкараца и жена на дужности. Ненадани долазак захтјевне и чврсте главне истражитељице, Гиованне Сцалисе, искусне у борби против мафије, доноси велике промјене. Иако у колизији с полицијском групом због њиховог неискуства, убрзо је одушеве храброст, осјеќај за жртву и људске квалитете на које наилази у свом тиму. Свакодневни рад с полицајцима, њихова потпора и пријатељство снажно утјечу на истражитељицу Сцалисе и она је коначно спремна заборавити прошлост. Али, на жалост, то је немогуќе. Кад је у питању организирани криминал - она је у опасности, али ни сама не зна за то. Анонимна пријетња покварит ќе њезину новопронаѓену среќу. Они који је желе мртву не рачунају с тим да ќе се при коначном обрачуну појавити и њезини вјерни колеге. Сцалисе је сада спремна започети посве нови живот, а њезино мјесто у постаји преузима нова инспекторица, млада Гиулиа Цорси. Ова снажна жена од акције проглашава рат свим облицима криминала, али дубоко у себи скрива трауме из приватног живота, које може подијелити само са сестром Сабином. Група полицајаца који дјелују као тим успјет ќе јој барем дјеломично попунити празнину због недостатка обитељи. У свакодневну обрану закона и реда уплиќу се и понекад драматичне, каткад смијешне сцене из приватног живота ове дојмљиве полицијске екипе.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Хаваи 5-0 (2010)

    image
    Елитна полицијска јединица окупљена је да се бори са злочинима у 50. држави Америке.
  • Морнарички истражитељи: Лос Анѓелес (2009)

    image
    Морнарички истражитељи: Лос Анѓелес је драма о опасном свету јединице НЦИС, у коме се непрестано одвија хватање опасних и лукавих криминалаца, који су претња по...
  • Тандермени (2013)

    image
    Следете ги двајцата суперхерои близнаци, Фиби и Макс Тандермен, со спротивни личности, кои мора да се снајдат во училиште, со пријателите и со семејството на...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.